Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florian Ciocoiu! Echipa Tomitanii Constanţa a pierdut meciul contra campioanei CSM Ştiinţa Baia Mare, dar a dat omul meciului

ro

22 Oct, 2019 00:00 5068 Marime text

La finele meciului de rugby Tomitanii Constanţa - CSM Știinţa Baia Mare 18-54, din etapa a opta a SuperLigii, brigada de arbitri a desemnat cel mai bun jucător al partidei. Cel ales a fost jucătorul de linia I Florian Ciocoiu, de la Tomitanii, în vârstă de numai 19 ani!


Evoluţia tânărului rugbyst din partida contra campioanei en-titre a României (care are în palmares şase titluri naţionale) a fost subliniată şi de antrenorul său de la Tomitanii, Cristian Cojocaru. „Florian i-a marcat un eseu campioanei, iar, la cei 19 ani ai săi, a dovedit curaj şi combativitate, fiind poate cel mai activ jucător de linia I de pe teren. Un rugbyst din acest compartiment trebuie să aibă o forţă deosebită, dar şi o doză de nebunie, iar Florian le are. Pe el nu-l interesează cine e adversar, joacă fără frică indiferent cu cine se confruntă. E foarte bine că avem astfel de jucători, cu o dorinţă enormă de a se remarca. El a arătat certe calităţi pentru rugby încă de când a început acest sport, în clasa a patra. E născut în anul 2000 şi se pregătea cu cei de 1997 şi 1998, ceea ce l-a călit de mic“, a precizat Cristian Cojocaru.


Produs bun pentru rugby-ul românesc“


Florian Ciocoiu e originar din localitatea constănţeană Valu lui Traian, la fel ca şi alţi componenţi actuali ai lotului Tomitanilor, precum Tiberiu Oţelea, Adrian Părăleşte şi Mădălin Mihalache.


„Format de Tomitanii, Florian a participat la trei Campionate Europene de juniori cu echipa României. E un produs bun pentru rugby-ul românesc, la fel ca şi alţi sportivi pe care îi avem la loturile naţionale, precum Laurenţiu Pocovnicu şi Andrei Cabason, dar şi alţii din lotul nostru. Florian a fost în atenţia a trei echipe din SuperLigă, Steaua, CSM Bucureşti (desfiinţată, între timp) şi Știinţa Baia Mare, dar a rămas la noi. Încercăm să-l ţinem, că e foarte valoros“, a mai spus Cristian Cojocaru.


Citeşte şi:


Rugby CSM Știinţa Baia Mare a câştigat meciul de la Constanţa cu Tomitanii

Echipa Tomitanii Constanţa are doi jucători convocaţi la lotul naţional Under-20, care se pregăteşte pentru Campionatul European
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii