Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbystul constănțean Florian Ciocoiu, la Dinamo București. „Succes, Buldogule, bine ai venit!“ (GALERIE FOTO)

ro

18 Feb, 2022 00:00 3889 Marime text

 
 
  • Florian Ciocoiu a debutat în SuperLiga de rugby la vârsta de 19 ani.
 
Tânărul rugyst constănțean Florian Ciocoiu, de loc din comuna Valu lui Traian, ultima dată la Tomitanii Constanța, a fost transferat de Dinamo București.
 
Gruparea din Ștefan cel Mare a anunțat oficial înregimentarea lui Ciocoiu, noul „Buldog“ al lui Dinamo urmând a întări pachetul de înaintare a grupării de SuperLigă din capitală.
 
„Florian Ciocoiu a început rugby-ul la vârsta de 10 ani, la Constanța, orașul său natal, fiind component al clubului Tomitanii Constanța. A obținut două titluri de campion național, dintre care unul cu CSO Ovidiu la vârsta de 14 ani. Doi ani mai târziu devenea vice-campion național și campion național la rugby în X U17.
 
La 17 ani a făcut pasul și la echipa națională de juniori, participând până acum la trei campionate europene, în Franța și Polonia la U18 și în Portugalia la echipa U20.
 
La 19 ani debutează la nivel de seniori în SuperLiga CEC Bank pentru CSM Bucuresti, urmând ca în anul 2020 acesta să se întoarcă în orașul natal, evoluând pentru Tomitanii Constanta.
 
Succes, Buldogule, bine ai venit!
 
«O să fie o ediție de Superligă interesantă. Cred cu tărie că atuurile mele ca jucător, susținute de calitatea și experiența colegilor, vor reprezenta mixul perfect prin care să reconfirmăm renumele pachetului de înaintare de la Dinamo»“, este mesajul de pe pagina de Facebook „Dinamo Rugby“.
 
 
„Nu vreau să fac promisiuni“
 
 
Sportivul constănțean, care are 1,74 m și 132 kg, a îmbrăcat deja tricoul lui Dinamo, pe teren, la antrenament. „Mă numesc Ciocoiu Florian, am 21 de ani, joc pilier - taloner și sunt la al treilea an în SuperLigă. Pentru mine, junioratul a fost o perioadă foarte frumoasă, majoritatea timpului petrecându-l la echipa din zona Dobrogei. Anul trecut, Dinamo a luat locul trei. Poate pentru mulți a fost surprinzător, dar, odată ajuns aici, văzând staff-ul și condițiile pe care le avem, cu siguranță se poate face performanță. Pentru fanii echipei Dinamo nu vreau să fac promisiuni. Doresc să fie alături de noi în număr cât mai mare, la stadion, și să decidă ei dacă suntem demni să purtăm tricoul alb-roșu“, a spus jucătorul, într-un filmuleț de prezentare de pe „Dinamo Rugby“.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Dinamo Rugby) 
 
Citește și:

„O zi de naștere minunată!“
Rugbystul Florian Ciocoiu, omul meciului Tomitanii Constanța - Știința Baia Mare, a făcut 20 de ani (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii