Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei rugbyşti de la Tomitanii Constanţa, Florian Ciocoiu, Andrei Cabason şi Laurenţiu Pocovnicu, participă la Campionatul European

ro

23 Mar, 2018 00:00 3261 Marime text

Trei rugbyşti de la Tomitanii Constanţa, Florian Ciocoiu (pilier, ACS Tomitanii / CNE Cornu - CSA Steaua), Andrei Georgian Cabason (linia a II-a) şi Laurenţiu Mihai Pocovnicu (fundaş), vor participa cu lotul naţional Under-18 al României la Campionatul Naţional al acestei categorii de vârstă, care se va disputa la Poznan, în Polonia, între 24 şi 31 martie a.c.
 
Din echipa tricoloră fac parte 26 de jucători, convocaţi de la şapte echipe, astfel: 8 de la CSS 2 CNE Baia Mare, 6 de la CNE Cornu - CSA Steaua, 5 de la CS Olimpia, 3 de la Tomitanii, 2 de la CSS Bârlad, 1 de la CSM Bucureşti şi unul din Anglia, de la Wasps Academy. România face parte din prima grupă valorică a competiţiei, alături de Franţa, Portugalia, Rusia, Georgia, Olanda, Spania şi Belgia. „Stejăreii“ vor susţine primul meci duminică, 25 martie, cu Franţa, la Plewiska. Celelalte partide din prima rundă sunt: Portugalia - Rusia, Georgia - Olanda şi Spania - Belgia.
 
„Obiectivul cu care abordăm această competiţie este să ne menţinem în prima grupă valorică. Ştim că ne aşteaptă trei meciuri grele, vom debuta cu Franţa, echipă pe care am văzut-o în partida pe care a câştigat-o cu Anglia. Noi mergem să ne jucăm şansa, este un grup bun, sunt cei mai buni copii din această generaţie, iar pentru ei participarea la o competiţie atât de puternică înseamnă o experienţă extrem de importantă. Este prima lor competiţie la acest nivel, am avut discuţii individuale cu toţi jucătorii, sunt foarte hotărâţi, îşi doresc să aibă o evoluţie foarte bună“, a declarat Horea Hâmpea, director tehnic al României Under-18, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby.
 
Sursa foto: frr.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii