Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:44 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„O zi de naștere minunată!“ Rugbystul Florian Ciocoiu, omul meciului Tomitanii Constanța - Știința Baia Mare, a făcut 20 de ani (galerie foto)

ro

14 Apr, 2020 00:00 3675 Marime text

Moment deosebit în viața tânărului rugbyst constănțean Florian Ciocoiu, de la Tomitanii Constanța, care a împlinit o frumoasă vârstă, 20 de ani!

De loc din localitatea Valu lui Traian, Florian și-a serbat ziua de naștere acasă, în mijlocul familiei, având în vedere și situația specială cu coronavirusul, care a impus mai multe restricții și recomndări privind distanțarea socială. Florian a primit un tort delicios și cadouri, iar cei prezenți i-au cântat „La Mulți Ani!“ și i-au urat multă sănătate și realizări cât mai mari în rugby. „O zi de naștere minunată!“, a concluzionat sportivul, internațional al României la nivel juvenil și pregătit la club de Cristian Cojocaru. „La mulți ani sănătoși și fericiți alături de familie!“ sau „La mulți ani binecuvântați!“, au fost două dintre urările adresate sportivului cu ocazia aniversării sale. 
Jucător de linia I, cu calități fizice deosebite pentru rugby, Florian Ciocoiu este un jucător de mare perspectivă. La partida Tomitanii Constanţa - CSM Știinţa Baia 18-54, din etapa a opta a acestei ediții a SuperLigii, brigada de arbitri l-a desemnat, la numai 19 ani, cel mai bun jucător al partidei!
Evoluţia tânărului rugbyst din meciul contra campioanei en-titre a României (care are în palmares şase titluri naţionale) a fost subliniată atunci şi de Cristian Cojocaru. „Florian i-a marcat un eseu campioanei, iar, la cei 19 ani ai săi, a dovedit curaj şi combativitate, fiind poate cel mai activ jucător de linia I de pe teren. Un rugbyst din acest compartiment trebuie să aibă o forţă deosebită, dar şi o doză de nebunie, iar Florian le are. Pe el nu-l interesează cine e adversar, joacă fără frică indiferent cu cine se confruntă. E foarte bine că avem astfel de jucători, cu o dorinţă enormă de a se remarca. El a arătat certe calităţi pentru rugby încă de când a început acest sport, în clasa a patra. E născut în anul 2000 şi se pregătea cu cei de 1997 şi 1998, ceea ce l-a călit de mic“, a precizat Cristian Cojocaru. Format de Tomitanii, Florian a participat la trei Campionate Europene de juniori cu echipa României.

Sursa foto: Facebook (Florian Ciocoiu)

Citește și:

Internaţional şi campion al României Florian Ciocoiu a arătat din prima zi că e făcut pentru rugby (galerie foto)

Florian Ciocoiu! Echipa Tomitanii Constanţa a pierdut meciul contra campioanei CSM Ştiinţa Baia Mare, dar a dat omul meciului

Rugbyști la Tomitanii Constanța Florian Ciocoiu, Flavian Cuprian și George Mocanu, pe podium la Campionatul European

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii