Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă sâmbătă cu FCSB la Ovidiu Gică Hagi - „Ca să învingem, trebuie să facem un meci perfect“

ro

20 Apr, 2018 15:01 1197 Marime text
Campioana României la fotbal, FC Viitorul, întâlneşte sâmbătă, 21 aprilie, pe stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, de la ora 20.45, liderul actual al clasamentului Ligii 1, FCSB.
 
Echipa pregătită de Nicolae Dică a acumulat până acum 41 de puncte, în vreme ce, cu 29 de puncte, FC Viitorul se află pe poziţia a patra.
 

Din următoarele două partide, cu FCSB şi cu CSU Craiova, trebuie să luăm multe puncte ca să mai sperăm la o cupă europeană. Nu trebuie să ne mulţumim că ne-am calificat în play-off, trebuie să fim exigenţi cu noi. FCSB e foarte valoroasă, are jucători tehnici şi periculoşi. Trebuie să facem un meci perfect, ca să putem câştiga. Trebuie să ne autodepăşim. Vrem o victorie frumoasă, contra unei echipe puternice. Va fi dificil, dar nu imposibil. Până la urmă, suntem campioana României, jucăm acasă şi trebuie să avem pretenţii foarte mari, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

 
Căpitanul echipei, Ianis Hagi, a spus că el şi colegii săi tratează meciul cu FCSB ca şi pe celelalte, la victorie, încercând să câştige, printr-un joc deschis şi ofensiv.
 

În tur, am pierdut, astfel că vrem să ne luăm revanşa. FCSB e în formă foarte bună, dar şi noi am arătat că jucăm un fotbal bun. Vrem să ne impunem şi pentru că am cedat în precedentul meci acasă, cu CFR Cluj, a precizat Ianis.

 

Avem meci greu, cu ocupanta locului întâi. Sperăm să facem un meci bun şi să câştigăm. FCSB are jucători tineri, ofensivi, care pot probleme oricărei echipe. Am pierdut meciul cu CFR, dar în fotbal nu e timp de lamentări. Vrem acum să câştigăm cu FCSB, a arătat şi Bogdan Ţâru.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii