Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă luni cu Dinamo în Liga 1 Gică Hagi - „Va fi din nou un meci frumos“ (galerie foto + video)

ro

11 Aug, 2018 00:00 2144 Marime text
Etapa a patra a Ligii 1 aduce faţă în faţă, în ultimul meci al rundei, luni, 13 august, de la ora 21.00, la Bucureşti, Dinamo şi FC Viitorul. În cele trei etape de până acum, „câinii roşii“ şi campioana României din sezonul 2016/2017 au acumulat câte patru puncte, având o victorie, un egal şi o înfrângere, golaveraj 3-2 FC Viitorul, respectiv 7-7 Dinamo. 
 
„După doar cinci ani, meciul cu Dinamo a devenit şi pentru ei, şi pentru noi, unul important, un derby, ne respectăm reciproc. Am ajuns să ne trateze foarte serios. E un merit pe care l-a câştigat Viitorul în aceşti cinci ani. Întâlnim o echipă de tradiţie, cu o istorie în spate care te copleşeşte, cu fani incredibili. Dinamo e în formă, arată bine. Va fi din nou un meci frumos, aşa cum au fost mereu duelurile directe. Suntem mândri că noi, o echipă tânără, ne putem lupta de la egal la egal cu Dinamo, Steaua sau cu CFR Cluj. O dată câştigăm, altă dată pierdem, că aşa e la fotbal. Cu siguranţă, şi noi, şi Dinamo ne vom face bine temele. Acum Viitorul nu mai e formaţia aceea mică, ci are nişte rezultate în spate şi e tratată serios, nu superficial, cum a mai fost în trecut. Acum suntem şi campioni şi avem o experienţă destul de bună. E un meci deschis. Îl felicit pe Florin Bratu, a reglat lucrurile, e şi Danciu acolo (n.r. Ionel Dănciulescu), muncesc, au un gup care se luptă în teren. Ştiu că va fi foarte greu, dar noi suntem tineri, imprevizibili şi vedem ce vom scoate. Sperăm să fim mai iuţi ca ei şi mai inteligenţi în teren şi să facem un rezultat bun“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
În pregătirea din această săptămână, de la baza Academiei Hagi, de la Ovidiu, FC Viitorul a inclus şi o sesiune sub îndrumarea unei antrenoarea de fitness, aşa cum s-a mai întâmplat şi pe parcursul sezonului trecut.
 
Sursa foto: 1 - ZIUA de Constanţa; galerie - FC Viitorul 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii