Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, învinsă de Universitatea Craiova, prin dubla lui Elvir Koljic Gică Hagi - „Am lucrat part-time!“

ro

24 Sep, 2018 00:00 1863 Marime text
FC Viitorul a cedat cu 0-2 (0-1) în meciul susţinut, sâmbătă, pe terenul Universităţii Craiova, în etapa a noua a Ligii 1. Ambele goluri au fost marcate de Elvir Koljic, în minutele 5 şi 48. Gazdele s-au aflat clar la cârma meciului în prima repriză.
 
Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a mizat pe: Buzbuchi - Mladen, Ţîru, Luchin (61 Boboc), De Nooijer - Ciobanu (80 Artean), Bâluţă, Vînă - Lima (46 Voduţ), I. Hagi, Drăguş. Universitatea (antrenor Devis Mangia) a jucat cu: Pigliacelli - Martin (87 Dimitrov), Donkor, Kelic, Briceag - Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ (77 Burlacu), Mihăilă (65 Rocha), Bancu - Koljic. În urma acestui insucces, FC Viitorul rămâne cu 13 puncte în nouă etape, având patru victorii, un egal şi patru eşecuri, golaveraj 9-10.    

În prima repriză, pe teren a fost o singură echipă

„Eram încrezători înainte de meci, dar pe teren, în prima repriză, a fost o singură echipă, Craiova, mult mai iute ca noi, mult mai bine poziţionată şi mai agresivă. Ne-a pus în dificultate totală. La pauză, lucrurile s-au reglat. Am intrat foarte bine în a doua repriză. Am avut două ocazii importante, dar n-am marcat. Craiova merită victoria, a jucat 90 de minute. Noi am jucat doar 45, a doua parte a fost echilibrată. Trebuie să te ridici la spiritul craiovean şi la tot ce se întâmplă pe stadionul din Bănie. După pauză, am jucat bine, am fost mult mai curajoşi, am avut mai multă personalitate. Până la pauză, n-am jucat ca o echipă, ci mai mult individual, iar gazdele ne-au depăşit. Noi astăzi (n. r. sâmbătă) am lucrat part-time! Adică prima repriză mai nimic, a doua foarte bine. Nu-i uşor să joci în deplasare la Craiova, cu o aşa atmosferă. Trebuie să tratăm înfrângerea ca atare, iar de mâine (n. r. ieri) o luăm înainte“, a declarat Gică Hagi după meci.  

Două meciuri în această săptămână

Următoarea partidă oficială pe care o va susţine FC Viitorul va fi miercuri, 26 septembrie, de la ora 18.45, în deplasare cu Concordia Chiajna, în „16“-imile de finală ale Cupei României. În Liga 1, FC Viitorul va juca din nou duminică, 30 septembrie, când va întâlni pe teren propriu, în etapa a 10-a, la ora 18.00, Astra Giurgiu.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii