Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlneşte luni Astra Giurgiu Gică Hagi - „Pentru noi, contează numai victoria“

ro

07 Apr, 2019 15:35 1601 Marime text
FC Viitorul susţine luni, 8 aprilie, meciul din etapa a patra a turneului play-off al Ligii 1, întâlnind în deplasare, de la ora 18.30, Astra Giurgiu.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul patru, cu 23 de puncte, în vreme ce Astra ocupă poziţia a cincea, cu 21 de puncte.

Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, va opera iar schimbări în lotul de jucători, penrtgu a avea la dispoziţie o echipă odihnită.

Întâlnim o echipă care ştie fotbal şi are jucători importanţi. Când joacă Alibec, Astra e imprevizibilă şi mult mai puternică. Mergem cu încrederea că vom câştiga. În ultimul meci direct am pierdut destul de clar, dar acum sperăm să facem un meci mult mai bun. Pentru noi, contează numai victoria. Cele trei puncte ne menţin în lupta pentru locul trei. Plecăm la meci cu acest gând. Am lăsat mai mulţi jucători acasă, un grup important de şapte - opt, aşa a fost planificarea. Vreau să am o echipă proaspătă, care să facă ambele faze foarte bine, să aibă un ritm de joc ridicat. Altfel, nu avem nicio şansă să obţinem un rezultat pozitiv. Am încredere totală în jucători, pentru că mi-au demonstrat-o. Sunt la un nivel înalt şi merită să abordăm acest meci cu grupul cu care am fost la Sepsi. Rivaldinho şi Măţan nu vor fi în lot, dar Calcan da, el a jucat foarte puţin cu Craiova, a declarat Gică Hagi.  

Astra e foarte bună pe contraatac, aşa am primit şi primele două goluri de la ultimul meci cu ei. Va trebui să fim foarte atenţi. Nu consider că, dacă am câştiga, ne-am asigura locul patru, mai sunt multe meciuri de jucat. În plus, noi nu am renunţat la locul trei. Ne aflăm la un punct de Craiova, ceea ce e un lucru bun, a spus şi mijlocaşul Vlad Achim.

Echipa adversă dispune de jucători care fac diferenţa, mai ales în atac. Sperăm să facem un joc bun, ca la Sepsi şi la Craiova, şi să câştigăm. Ţinta noastră rămâne locul trei. Atâta timp cât mai avem şanse matematice, noi nu abandonăm, a punctat un alt mijlocaş al FC Viitorul, Paul Iacob   


Sursa foto: FC Viitorul  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii