Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, în optimile de finală ale Cupei României

ro

26 Sep, 2018 21:50 1520 Marime text

FC Viitorul s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce s-a impus cu 3-0 (1-0), în deplasare cu Concordia Chiajna.

Constănțenii au deschis scorul în min. 14, prin Virgil Ghiță, care a reluat din 6m, cu capul, fără speranțe pentru Greab, iar Mățan a majorat diferența în min. 65, cu un șut din marginea careului. Scorul final a fost stabilit de Andrei Ciobanu în prelungirile partidei, cu un șut la colțul lung de la 12m. Pentru Viitorul a debutat într-un meci oficial și rusul Amir Natkho, transferat în această vară, dar care a fost accidentat în prima parte a sezonului. FC Viitorul nu a folosit în acest meci, din diverse motive, mai mulți jucători: I. Hagi, Vână, Țîru, Drăguș, Băluță, De Nooijer, Lopez, Stoica și Băjan.

Au marcat: V. Ghiță 14, Mățan 65, Ciobanu 90+2

Cartonașe galbene: Bucșă 32, Prepeliță 44 și 45, Leca 55 / Houri 44, Ciobanu 72

Cartonașe roșii: Prepeliță 45, Bărboianu 56

Au evoluat echipele:

Concordia Chiajna (antrenor Dorinel Munteanu): Greab - Bărboianu, Leca, Marc, Fota (11 Deaconu) - Bucșă, Prepeliță - Grădinaru, Cristescu (69 Ivanovic) , Nivaldo - Batin (59 G. Matei). Rezerve: Costache - Albu, Bawab, Măzărache.

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Cojocaru - Lima, Ghiță, Luchin (73 Neciu), Boboc - Achim (46 Ciobanu), Artean, Iacob - Houri (46 Mățan), Voduț, Natkho. Rezerve: Buzbuchi  - Casap, Dima,  Pop.

Arbitri: George Găman (Craiova) - Ciprian Danșa (Satu Mare) și George Neacșu (Câmpulung Muscel - Argeș).

Sursă foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii