Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul - Dunărea Călărași, mâine, la Ovidiu Gică Hagi - „Sperăm să debutăm cu dreptul în noul sezon al Ligii 1”

ro

21 Jul, 2018 19:03 1836 Marime text
FC Viitorul, campioana României din sezonul 2016/2017 al Ligii 1, sebutează în noul sezon duminică, 22 iulie, pe teren propriu, la Ovidiu, contra nou promovatei Dunărea Călărași.

Partida a fost programată să înceapă la ora 18.00.

Întâlnim la debut în noua ediție o nou promovată, care a făcut destul de multe transferuri. Încă nu suntem în vârf de formă, dar ne dorim victoria. Nu va fi ușor, trebuie să muncim, să jucăm bine și să fim serioși. Iar eu să fiu inspirat în alegerile pe care le voi face. Vreau, nu vreau, trebuie să țin cont și de meciul pe care îl avem joi (n.r. în Europa League, cu Vitesse Arnhem). Sper să prindem o zi bună și să începem cu dreptul, cu o victorie. Am analizat Dunărea, știm anumite lucruri. Vom încerca să ne facem jocul și să ne impunem, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.     

Va fi un meci greu. Dunărea e nou promovată și își va dori să demonstreze. Cu siguranță, jucătorii de la Călărași vor veni foarte motivați și nu vom avea o misiune ușoară.  Trebuie să fim concentrați 100%, întrucât meciurile nu se câștigă dinainte. E un lucru pozitiv că n-am primit gol în primele două meciuri oficiale ale sezonului. Sperăm să o ținem așa în continuare, a spus stoperul Sebastian Mladen.

Trebuie să câștigăm orice meci, această presiune există. Vom avea o partidă dificilă, oaspeții vor da totul ca să scoată un rezultat pozitiv la Ovidiu. Ținta noastră din acest campionat e să ne clasăm cât mai sus. În primul rând, trebuie să ajungem în play-off, apoi vom vedea, a arătat un alt fundaș central, Robert Horodogea.


Sursa foto: FC Viitorul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii