Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul - Astra Giurgiu, mâine, la Ovidiu Gică Hagi - „Întâlnim o echipă periculoasă. Trebuie să ne impunem jocul”

ro

29 Sep, 2018 17:49 1280 Marime text
FC Viitorul susține duminică, 30 septembrie, de la ora 18.00, meciul din etapa a zecea a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu, la Ovidiu, Astra Giurgiu, singura echipă neînvinsă din campionat!

Echipa gazdă se află pe locul opt, cu 13 puncte, în timp ce Astra ocupă poziţia secundă, cu 17 puncte, astfel că partida se anunță dificilă pentru Viitorul.

De când a venit ca antrenor Gigi Mulțescu, Astra a câștigat meciurile, marchează goluri. Un antrenor cu mare experiență, care dă libertate jucătorilor în atac și are ochi la fotbaliști. Astra e o echipă periculoasă, care stă bine în teren și știe să atace. Trebuie să fim foarte echilibrați pe ambele faze. Pe plan ofensiv, trebuie să le desfacem sistemul de apărare, să ne impunem, să avem mingea. Încercăm să creăm ocazii foarte multe. Sperăm să facem un joc foarte bun și să învingem. Sunt trei puncte importante pentru noi, a prefațat astăzi partida managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi.

Încercăm să-i administrăm Astrei prima înfrângere. Jucăm acasă și vrem să obținem toate punctele, importante pentru intrarea în play-off. E o atmosferă bună în vestiar. Suntem pozitivi. Ne antrenăm bine. Suntem puternici acasă, unde avem și ajutorul publicului, a spus Ianis Hagi, căpitanul FC Viitorul.

Se poate spune că avem un avantaj întrucât nu joacă Alibec, dar cel care l-a înlocuit în meciul de Cupă a făcut-o bine, a și marcat. Astra e o echipă bună, căreia îi place atacul. Trebuie să fim concentrați, iar la ora jocului să ajungem foarte bine, atât fizic, cât și mental, a precizat și fundașul Bogdan Țâru.      


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii