Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul debutează în noul sezon Marian Pană - „Avem un obiectiv îndrăzneţ, dar trebuie să fim şi realişti"

ro

19 Aug, 2011 00:00 1756 Marime text
Farul.jpgCu o nouă conducere administrativă şi tehnică şi un lot schimbat faţă de sezonul precedent, clubul fanion al judeţului, FC Farul, porneşte în acest weekend la drum în noul sezon al Ligii a II-a.

Formaţia constănţeană va debuta în ediţia 2011-2012 a eşalonului secund pe terenul unei nou-promovate, FCM Bacău. Antrenorul „marinarilor", Marian Pană este optimist înainte de startul campionatului, chiar dacă echipa sa a dezamăgit în meciurile de verificare disputate în această vară. „Cred că echipa este pregătită să joace acest meci şi avem şanse să-l câştigăm. Ne-am pregătit bine, suntem încrezători în forţele noastre şi eu sunt foarte optimist. Avem informaţii despre Bacău. Au echipă bună care joacă cu mult elan şi entuziasm. Este un joc normal, cu o echipă nou-promovată, dar trebuie să fim foarte atenţi la entuziasmul lor. Toată lumea a făcut eforturi ca această echipă să beneficieze de absolut totul pentru a începe campionatul foarte bine. Nu avem niciun motiv să ne plângem că începe campionatul şi nu suntem pregătiţi. Lotul este complet, chiar dacă ne doream mai mult, însă consider că putem face faţă cu ce avem în momentul de faţă", a declarat antrenorul Marian Pană. Deşi la startul pregătirilor se vorbea de promovare, tehnicianul Farului nu vrea ca jucătorii săi să se simtă presaţi de obiectivul stabilit de conducere. „Obiectivul este să facem o echipă bună să joace bine în fiecare meci, iar la final, dacă avem şansă, să fie o promovare în Liga I. Asta nu înseamnă că jucătorii trebuie să stea cu sabia deasupra capului înainte de fiecare meci. Este normal să ai un obiectiv îndrăzneţ, dar trebuie să fim şi realişti", a mai adăugat Pană.

La rândul său, una dintre noile achiziţii ale Farului în această vară, fundaşul Lucian Dobre este încrezător în şansele echipei de a evolua din sezonul viitor în primul eşalon. „Eu am venit la Farul ca să promovez în Liga I. Seria este destul de grea, dar Farul este Farul şi sper să arătăm asta pe teren. Sunt jucători buni şi foarte buni aici. Sunt plăcut surprins de ceea ce am găsit aici, de la antrenor şi până la maseor. Suntem convinşi că vom face un lucru bun şi speram să readucem lumea la stadion. Nu am încă informaţii despre FCM Bacău dar cu siguranţă vom primi de la antrenor", a declarat Dobre. FC Farul va juca contra Bacăului, sâmbătă, de la ora 11.00.

Digisport va transmite meciurile Farului

Clubul constănţean a semnat un contract de televizare cu DIGI TV (RDS-RCS), în vederea transmiterii meciurilor de pe teren propriu, în direct sau înregistrat, din noua ediţie de campionat. Postul TV, care, printre altele a mai achiziţionat drepturile TV de la mai multe cluburi din Liga a II-a are exclusivitate în a folosi imagini în mişcare, rezumate în emisiunile sportive proprii.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii