Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul, victorie lejera cu Tricolorul

ro

31 May, 2010 03:37 1889 Marime text
farul.jpgCristocea, cu un gol şi o pasă decisivă la reuşita lui Prodan, a fost cel mai bun jucător al meciului

FC Farul a câştigat partida susţinută pe terenul formaţiei Tricolorul Breaza, cu scorul de 3-1, meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii a II-a. Golurile constănţenilor au fost înscrise de Cristocea, Achiţei (autogol) şi Prodan.

După o pauză de zece zile, timp în care nu au fost programaţi pentru partida cu CSM Râmnicu Sărat, „marinarii" au disputat, sâmbătă, la Breaza, meciul din cadrul rundei cu numărul 32 al ligii secunde, împotriva echipei locale, Tricolorul. Cu o parte din bani primiţi la mijlocul săptămânii trecute şi lipsiţi de grija unei mize pe acest final de campionat, elevii lui Dennis Şerban şi Gică Butoiu au reuşit un nou joc foarte bun. Constănţenii, fără Măţel (convocat la naţionala de tineret), Matei, Pantelie, Sardescu (accidentaţi), Buzea şi Vlas (suspendaţi), au dominat copios prima parte a întâlnirii, timp în care au marcat de trei ori. Mai întâi, Cristocea a transformat, în minutul 25, o lovitură liberă de la 18 metri, deschizând scorul. Nouă minute mai târziu, fundaşul gazdelor, Achiţei, contribuie la marcarea celui de-al doilea gol al Farului, deviind mingea în poartă, după o centrare a lui Mendy. Cu câteva minute înainte de pauză, formaţia de pe litoral reuşeşte să se desprindă la 3-0, Prodan înscriind din centrul careului mic, după o centrare a lui Cristocea. „Marinarii" mai reduc din turaţie în partea a doua a meciului şi sunt taxaţi în minutul 67, Vişan marcând golul de onoare pentru gazde, după o lovitură de cap care l-a învins pe portarul Măcelaru, pentru prima dată titular la Farul într-un meci oficial. A doua repriză a mai fost marcată de eliminarea lui Larie, în minutul 58, după ce a primit al doilea cartonaş galben, şi debutul pentru prima echipă vârfului Andreas Loch (20 ani), care l-a înlocuit pe Doicaru, în minutul 70. Loch a fost convocat în ultimul moment, împreună cu alt jucător de la Farul II, Niţescu, după ce Dennis Şerban şi Gică Butoiu aveau la dispoziţie doar 12 jucători pentru partida de la Breaza. După meci, directorul tehnic al Farului, Dennis Şerban, s-a declarat dezamăgit de situaţia în care a ajuns clubul Farul, precizând că cu lotul pe care îl are, echipa constănţeană merita să promoveze în acest sezon în Liga I.

Victorie contestată

Înaintea meciului, oficialii formaţiei prahovene au contestat faptul că Farul a fost programată în această etapă. Aceştia au susţinut că gruparea de la malul mării nu a făcut dovada plăţii unor datorii financiare către unii jucători, pe tabelul prezentat drept dovadă de constănţeni - cu semnăturile jucătorilor care au de primit bani de la club - fiind doar două semnături. Brezenii aşteaptă în aceste zile decizia Federaţiei Române de Fotbal în acest caz.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii