Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipei HC Dobrogea Sud Constanța i s-au alăturat în pregătire și patru tineri

ro

25 Jun, 2020 00:00 3073 Marime text
  • HC Dobrogea Sud s-a reunit sub comanda celor doi antrenori, Djordje Cirkovic și George Buricea. 
  • Echipa se va pregăti la Constanța până pe 6 iulie.   
  • Handbaliștii de pe litoral vor efectua și un cantonament montan.
 
De luni, 22 iunie, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a demarat pregătirea pentru noul sezon.

Formația s-a reunit sub comanda celor doi antrenori, Djordje Cirkovic și George Buricea. Exceptându-i pe Nikolic, Hendawy și pe doi dintre cei nou achiziționați, Komogorov și Onur, care așteaptă vizele de ședere în România, toți ceilalți jucători au început antrenamentele, la stadionul de rugby „Mihai Naca“ din Constanța.

Doi au încheiat junioratul, doi sunt juniori 1


Din lot fac parte Iancu și Vasile (portari), Nistor, Chiuffa, Buricea și Andrei (extreme), Șandru, Ilie și Ignat (coordonatori de joc), Blazevic, Chikovani (interi), Simovic și Susanu (pivoți). Acestora li s-au alăturat în pregătire și doi tineri care au încheiat junioratul și au evoluat încă din sezonul trecut în Divizia A, cu echipa a doua (extrema dreapta Ștefan Moroșanu și centrul Raul Ostace), dar și doi juniori 1, interul dreapta Ionuț Adrian Stănescu (fiul președintelui clubului, Ionuț Stănescu) și portarul Gabriel Preda.

„Am vrut să câștigăm cupa cu voi în tribună“


În perioada următoare, până pe 6 iulie, formația să va pregăti la Constanța, în aer liber și în sala de forță. Între 7 și 16 iulie, handbaliștii vor efectua un cantonament montan, în Covasna. La Sfântu Gheorghe, HCD va susține un meci amical, cu CSM Făgăraș. Noul sezon intern va fi prefațat pe 15 și 16 august, de turneul Final 4 al Cupei României, ediția 2019-2020. Turneul nu se va disputa însă la Constanța, clubul de pe litoral declinând organizarea. „Am vrut să câștigăm cupa cu voi în tribună și am sperat până în ultima clipă că vom putea avea măcar câteva sute de suporteri la Final 4. Din păcate pentru familia HCD, meciurile se vor juca fără spectatori, așa că am renunțat la organizarea lor în Sala Sporturilor“, a fost explicația oferită fanilor, pe pagina de Facebook a HCDS. Echipa constănțeană va debuta în ediția 2020 / 2021 a Ligii Naționale, pe 19 august, la Constanța, contra CSM Bacău.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud

Citește și:

HC Dobrogea Sud Constanța a declinat organizarea turneului Final Four al Cupei României

Constanța HC Dobrogea Sud s-a reunit după mai mult de trei luni de pauză forțată. Care e programul în continuare (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii