Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța a declinat organizarea turneului Final Four al Cupei României

ro

24 Jun, 2020 11:55 2351 Marime text

• Întrecerea va avea loc pe 15 și 16 august, înainte de startul noului sezon

Turneul Final Four al Cupei României la handbal masculin nu se va disputa la Constanța, HC Dobrogea Sud renunțând la organizare.

Este oficial. Federația Română de Handbal a cerut un răspuns din partea clubului nostru privind organizarea turneului Final 4 al Cupei României Fan Courier, luând în calcul noile condiții în care va avea loc acest turneu, reprogramat din cauza pandemiei de coronavirus. Turneul trebuia să se desfășoare în weekendul 4-5 aprilie, însă a fost suspendat, asemenea Ligii Zimbrilor. Săptămâna trecută, FRH a hotărât ca turneul să aibă loc pe 15-16 august, înainte de startul noului sezon competițional, se arată pe site-ul oficial al HCDS.


Ionuț Stănescu, președintele clubului de pe litoral, a explicat de ce întrecerea nu se va disputa la Constanța.  

Am declinat organizarea turneului Final 4 al Cupei României, având în vedere că este foarte probabil ca meciurile să se joace fără spectatori. Am sperat să găzduim turneul în aprilie, atunci când ar fi fost un spectacol sportiv extraordinar pentru suporterii noștri, a punctat Stănescu, potrivit sursei citate.


HC Dobrogea Sud este calificată în semifinalele Cupei României, întrecere care rămâne un obiectiv de atins pentru trupa de la malul mării.
 

FRH urmează să anunțe gazda turneului. Cupa României rămîne un obiectiv pentru echipa noastră, care va juca în semifinale cu Politehnica Timișoara, deținătoarea trofeului. Dinamo București și CSM Bacău vor fi adversare în cealaltă semifinală.  HC Dobrogea Sud și-a câștigat dreptul de a evolua în viitorul sezon al Cupei EHF (fosta Challenge Cup), dar a solicitat un upgrade pentru participarea în European Handball League (fosta Cupa EHF). Federația Europeană va anunța câștigătoarele wild-card-urilor la jumătatea lunii iulie, se precizează pe site-ul clubului constănțean. 


Surs foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii