Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța HC Dobrogea Sud s-a reunit după mai mult de trei luni de pauză forțată. Care e programul în continuare (galerie foto)

ro

23 Jun, 2020 07:31 2750 Marime text
 
• Croatul Alen Blazevic este primul handbalist transferat în această vară care a sosit la Constanța.
  
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța s-a reunit, revenind la antrenament, după trei luni și zece zile de pauză.  
 
Prima mișcare a fost la stadionul de rugby „Mihai Naca“ din Constanța, urmând ca, în perioada următoare, formația să se pregătească la Constanța, în aer liber și în sala de forță, până pe 6 iulie
 
Între 7 și 16 iulie, handbaliștii vor efectua  un cantonament montan, în Covasna. La Sfântu Gheorghe, HCD va susține un meci amical, cu CSM Făgăraș. Noul sezon intern va fi prefațat pe 15 și 16 august, de turneul Final 4 al Cupei României, ediția 2019-2020. HCDS va debuta în ediția 2020 / 2021 a Ligii Naționale, pe 19 august, la Constanța, contra CSM Bacău.  

Antrenorii Djordje Cirkovic și George Buricea, antrenorul coordonator Laurențiu Toma și președintele Rudi Stănescu au avut o primă discuție cu băieții și le-au comunicat programul de antrenament pentru următoarele două săptămâni. Alen Blazevic este primul handbalist transferat în această vară și primul sosit la Constanța. Internaționalul croat s-a alăturat deja echipei și a făcut cunoștință cu Buricea, Iancu, Nistor, Chikovani & comp. Rusul Vitaly Komogorov și turcul Onur Ersin așteaptă vizele pentru a veni și ei în România. Absenți motivați au fost și căpitanul Zoran Nikolic și Karim Hendawy, care sunt așteptați în zilele următoare la Constanța, se arată pe site-ul oficial al HCDS.

A fost o reîntîlnire emoționantă, ca de fiecare dată. O notă de optimism a dominat atmosfera primei zile. Suntem motivați și dornici să începem treaba! Echipa arată frumos și abia așteptăm noul sezon!, a declarat Ionuț Stănescu, președintele clubului, conform sursei citate.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii