Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipe din top 10 al Ligii Campionilor pentru ediţia din 2012 Fiul lui Zoran Kurtes va da startul Memorialului de la Constanţa

ro

19 Aug, 2011 00:00 1542 Marime text
hcm.jpgDupă ce a câştigat săptămâna trecută Cupa Municipiului Bacău, campioana României, HCM Constanţa va debuta mâine, la Sala Sporturilor, alături de Ştiinţa Bacău şi cele două echipe din Serbia, Jugovic Kac şi Vojvodina Novi Sad, la prima ediţie a Memorialului Zoran Kurtes.

Aşa cum au anunţat după moartea regretatului antrenor sârb, oficialii grupării constănţene organizează prima ediţie a unui turneu dedicat celui mai iubit tehnician pe care l-a avut HCM-ul. „Nici acum nu ne vine să credem că Zoran nu mai este printre noi. Vom organiza mereu acest turneu, aşa cum am anunţat încă de anul trecut, iar de anul viitor acest Memorial va deveni tot mai puternic. Vom invita şi echipe din top 10 al Ligii Campionilor. Este un turneu de suflet şi din acest motiv am insistat să participe două formaţii din Serbia, unde a mai activat Zoran. Invitasem la acest turneu şi pe Pick Szeged, dar erau angrenaţi în altă acţiune. Ne dorim ca suporterii să vină în număr cât mai mare. Vreau să cred că HCM este cel mai iubit club din Constanţa", a declarat directorul executiv al campioanei, Nurhan Ali.

În cadrul turneului vor fi acordate premii pentru cel mai bun jucător, cel mai bun portar şi golgheterul competiţiei. Lovitura de începere la fiecare partidă va fi dată de fiul cel mare al lui Zoran Kurtes, Aleksander. La meciuri va fi prezentă şi soţia lui Zoran, Desa, dar şi fiul cel mic, Vladimir. Intrarea va fi liberă. Antrenorul sârb Zoran Kurtes, care a pregătit formaţia HCM în perioada septembrie 2008 - mai 2010, a decedat pe 7 mai 2010, la vârsta de 44 de ani.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii