Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Formaţia Mangaliei, locul trei pe echipe Ana-Maria Pârvu şi Constantin Manea, campioni naţionali la lupte libere (galerie foto)

ro

28 Oct, 2014 00:00 4414 Marime text
Campionatul Naţional de copii 2 la lupte (libere şi greco-romane, fete şi băieţi), de la Târgovişte, le-a adus cluburilor din judeţul Constanţa nouă medalii, dar şi alte clasări în apropierea podiumului.
 
CSS Mangalia (antrenori, Marian Oancea şi Cornel Trucmel) a cucerit, la libere, patru medalii, dintre care două de aur, prin Ana-Maria Pârvu (categ. 37 kg) şi Constantin Manea (categ. 38 kg). Cosmin Bunduc (la categoria 42 kg) a devenit vicecampion, iar Ana-Maria Predică (categ. 52 kg) a fost medaliată cu bronz. În plus, CSS Mangalia a ocupat locul trei pe echipe.

 Două medalii pentru Aurora 23 August

Aurora 23 August a urcat de două ori pe podium, pe treapta a treia, prin Elena Ciucu (categ. 32 kg) şi Nicuşor Iordache (categ. 32 kg), sportivi pregătiţi la lupte libere de Gigi Ciupercă şi Aurelian Marin. Două medalii a cucerit şi CS Farul Constanţa, la greco-romane: Mădălin Năstase (categ. 85 kg; antrenor, Vasile Duşu) - argint şi Ştefan Dodiş (categ. 35 kg; antrenor, Gheorghe Grigore) - bronz. Un alt elev de-al lui Vasile Duşu, Tudor Ţucă, a fost al patrulea la categoria 29 kg, în vreme ce, la lupte libere, Ioana Baba şi Rareş Raicea, sportivi pregătiţi de Bogdan Mocanu, s-au clasat pe cinci, la categoria 48 kg, respectiv 42 kg.

 Ioan Giuglea l-a remarcat şi pe Ştefan Popa

 LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa (antrenori, Ioan Giuglea şi Valentin Dobrin) a adus acasă o medalie de argint, la greco-romane, prin Andrei Savu (categ. 42 kg), în vreme ce Ştefan Popa a fost al cincilea la categoria 35 kg. Ioan Giuglea a remarcat însă evoluţia copilului, care face lupte doar de o lună şi o săptămână, iar la Târgovişte a luptat foarte bine, de la egal la egal cu adversari care practică sportul de mai mult timp. De la LPS s-au mai clasat pe poziţia a cincea, dar la lupte libere, Andreea Dumitrache (categ. 40 kg) şi Elena Dragomir (categ. 52 kg). Acelaşi loc l-a ocupat, la categoria 59 kg (lupte greco-romane) şi Alin Răducanu, de la CSS Medgidia (antrenor, Daniel Toader).
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii