Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După Victoria Cumpăna, FC Farul se duelează în Cupa României cu CS Făurei

ro

04 Sep, 2019 00:00 2359 Marime text

În etapa a patra a fazei naționale a Cupei României, FC Farul Constanța (Liga a 2-a) se va duela în deplasare cu CS Făurei (Liga a 3-a). Confruntările din această rundă au fost programate marți, 10 septembrie, și miercuri, 11 septembrie, de la ora 16.30.
 
Aflată pe locul 14 în clasamentul Ligii a 2-a, cu cinci puncte, FC Farul a trecut în faza precedentă a Cupei de Victoria Cumpăna (Liga a 4-a a județului Constanța), de care a dispus în deplasare cu 3-0. CS Făurei, echipa fostului internațional Bănel Nicoliță (care e antrenor-jucător), s-a calificat în etapa a patra grație victoriei de pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, colegă de serie, scor 3-1. În ierarhia seriei secunde a Ligii a 3-a, după două etape, CS Făurei se află pe locul 14. Formația brăileană a pierdut ambele meciuri din campionat, având golaveraj 2-6.
 
În etapa a patra a Cupei României, se vor disputa 18 meciuri, într-o singură manșă, eliminatorie. Au intrat în competiție cele 27 de câștigătoare ale fazei a treia și nouă echipe din actuala ediție a Ligii a 2-a. În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare. Din turul următor, „16“-imile de finală, vor evolua și echipele de Liga 1, astfel că, dacă trece de CS Făurei (meciul fiind programat pe 11 septembrie), FC Farul ar putea întâlni apoi o echipă de prim eșalon. „În Cupa României, îmi doresc să câștig toate partidele și să mergem cât mai departe. Vreau să jucăm cu o echipă de primă ligă, ca să vedem și noi unde ne aflăm în acest moment“, a spus Ianis Zicu, antrenorul FC Farul.  
 
În campionat, echipa de pe litoral a pierdut, scor 0-2, meciul din etapa a cincea, disputat pe terenul AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele, care ocupă prima poziție în clasament. „Marinarii“ au până acum o victorie, două egaluri și două eșecuri, golaveraj 2-4, iar în etapa viitoare vor juca la Constanța cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (locul 16, cu patru puncte, dar cu un meci în minus), duminică, 8 septembrie, de la ora 13.30.   
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii