Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După etapa de Cupă Mondială din China, triatlonista Antoanela Manac participă, la Ibiza, la Europenele de cros-trialon

ro

10 Oct, 2018 00:00 1518 Marime text
Valoroasa triatlonistă Antoanela Manac, sportivă din Constanţa, se pregăteşte în această perioadă pentru participarea la Campionatul European de cros-triatlon, categoria de vârstă Under-23, care se va disputa în Spania, la Ibiza, pe 24 şi 25 octombrie a.c.
 
Precedenta întrecere internaţională la care a concurat Antoanela Manac a fost în China, la Weihai, o etapă de Cupă Mondială. Potrivit Federaţiei Române de Triatlon, competiţia a fost organizată pe distanţă olimpică, traseul de ciclism fiind cel mai tehnic din circuitul mondial, având peste 1.000 de metri diferenţă de nivel pe 40 de kilometri. „Antoanela Manac a început bine competiţia, ieşind din tranziţie într-un grup de sportive valoroase, «olimpice», dar a avut probleme de adaptare în primele două ture la traseul foarte greu de la ciclism. După a treia tură, a revenit, reuşind să termine competiţia pe locul 34 din 44“, se arată pe site-ul oficial al FRT.
 
Pe plan intern, la Cheile Grădiştei, s-a pus punct sezonului competiţional 2018, cu ocazia Campionatului Naţional de Duatlon. Două dintre titlurile de campion al României le-au revenit reprezentanţilor Constanţei, Andrei Pazu (la copii 11 ani) şi Casia Damian (la cadete), sportivi de la Trident Triatlon Team Constanţa.
 
Sursa foto: Federaţia Română de Triatlon
 
Citeşte şi:
 
Triatlonista Antoanela Manac a concurat la Campionatul Mondial şi a stabilit un nou record naţional (galerie foto)

Constănţeanca Antoanela Manac, evoluţie foarte bună la Campionatul European de Triatlon Sprint
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii