Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminică, meci cu ACS Energeticianul Petre Grigoraş - „La SSC Farul, situaţia e foarte dificilă, dar, în timp, poate fi remediată“

ro

27 Sep, 2018 14:53 2602 Marime text
Aflată pe loc de retrogradare, 17 (din 20 de echipe) în Liga a 2-a, cu numai şase puncte cucerite în opt partide, nou promovata SSC Farul Constanţa dispută duminică, 30 septembrie, de la ora 11.00, la Techirghiol, partida din etapa a noua, cu ACS Energeticianul, formaţie aflată pe poziţia a zecea, cu 13 puncte.

SSC Farul nu se va putea baza la acest meci pe Lamine şi Iani, ambii accidentaţi, o altă problemă fiind că în lot sde află un singur portar valid, tânărul Raclău.  

Petre Grigoraş, care a fost instalat antrenor la SSC Farul în urmă cu o etapă, în care echipa de pe litoral a cedat cu 1-5 în deplasare cu Chindia Târgovişte, a subliniat situaţia dificilă din acest moment în care se află formaţia.

Am început noul mandat cu o înfrângere drastică. Pe undeva, mă aşteptam la un asemenea deznodământ, dar nu la acest scor. Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Energeticianul. În primele etape, SSC Farul a avut parte şi de echipe mai accesibile, urmează adversari mult mai tari. E clar că vom avea un parcurs foarte greu. În vară, s-a făcut un lot nou, dar care nu a făcut pregătire centralizată, unii jucători au venit târziu. Se pare că ce s-a dorit n-a dat satisfacţie. Se pare că schimbările din vară au fost neinspirate. Nu mă refer doar la mine, mă refer la lotul de jucători în principal. Acum, avem un singur portar, junior, altul a plecat, iar altul e accidentat. Sperăm să găsim o soluţie până la meci, ca să nu fim nevoiţi să punem rezervă de portar un jucător de câmp. Nu caut însă scuze şi motive, ştiam multe lucruri de la club şi cunoşteam situaţia. Ştiam la ce mă înham. Încercăm să schimbăm ceva. Nu va fi uşor şi nu mă aştept într-o etapă – două să se vadă un reviriment. Sperăm ca uşor-uşor să se cunoască o îmbunătăţire, iar din iarnă să venim cu ceva mai bun. Momentan, promovarea este o utopie, un miracol. Încerc să fiu realist, situaţia e foarte dificilă, dar, în timp, poate fi remediată. Încercăm să formăm o echipă care, în sezonul viitor, să atace promovarea, a declarat Petre Grigoraş.  


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii