Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi fotbalişti de la FC Viitorul au jucat în dubla României cu Albania. Un altul, calificat la Turul de Elită

ro

22 Nov, 2018 00:00 1060 Marime text
Fundaşii Alex Georgescu şi Darius Mureşan, de la FC Viitorul, au jucat în cele două meciuri amicale pe care selecţionata de până în 18 ani a României le-a disputat, în deplasare, cu echipa similară a Albaniei.
 
Confruntările au fost găzduite de stadionul „Loni Papuciu“ din oraşul Fier, iar cele două echipe şi-au împărţit victoriile. Primul meci i-a revenit Albaniei, cu 1-0, iar România (selecţioner, Laurenţiu Roşu) a câştigat a doua partidă cu acelaşi scor. În prima confruntare, Mureşan (care a purtat tricoul cu numărul 5) a fost titular şi a jucat până la pauză, iar Georgescu (numărul 13) a intrat pe teren în minutul 58. În celălalt meci, ambii jucători de la FC Viitorul au început ca rezerve, fiind aruncaţi în luptă în minutul 67 (Mureşan), respectiv 88 (Georgescu).
 
Naţionala Under-19 a României s-a calificat la Turul de Elită, ultima fază de calificare la Campionatul European din 2019. Tricolorii au evoluat în turneul din Bulgaria, iar din lot a făcut parte şi un fotbalist de la FC Viitorul, fundaşul Marius Leca. În ultima partidă, care i-a asigurat României calificarea, cea cu Gibraltar, câştigată de români cu 8-0, Leca (numărul 6) a fost titular integralist.
 
Sursa foto: frf.ro   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii