Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deşi a scăpat de suspendare şi de amendă Antrenorul Farului nu se lasă, îl dă în judecată pe arbitrul Porumbel

ro

17 Nov, 2012 01:28 1763 Marime text

farul_2.jpgComisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal a anulat suspendarea de nouă etape şi amenda de 4.500 de lei pe care le-a primit antrenorul Farului, Alin Artimon, după meciul cu Dunărea Galaţi.

În aceste condiţii, tehnicianul echipei constănţene va putea lua loc pe bancă la confruntarea din deplasare cu CF Brăila, de astăzi, din etapa a 13-a a Ligii a 2-a. Până acum, Artimon a stat în tribună la confruntările din campionat cu Dinamo II, CS Buftea, Chindia Târgovişte şi Unirea Slobozia, toate pierdute de Farul. Disputa CF Brăila - FC Farul începe la ora 13.00 şi este transmisă în direct de Dolce Sport 2.

Chiar dacă a scăpat de suspendare şi de amendă, Alin Artimon îşi menţine hotărârea de a-l da în judecată pe arbitrul de rezervă al meciului cu Dunărea Galaţi, Valentin Porumbel, din Călăraşi, pe a cărui mărturie Comisia de Disciplină l-a pedepsit atât de drastic pe principalul Farului. „Nu îl iert. A greşit minţind şi trebuie să plătească", a spus Artimon.

FC Farul nu îl are în lotul de 18 la partida cu CF Brăila pe tânărul fundaş central Eddy Năstase (18 ani), care s-a accidentat la antrenamentul de ieri. De la Farul mai lipsesc Băjan, Săceanu (suspendaţi) şi Stegaru (accidentat pe perioadă mai lungă, nu va mai juca în acest tur). De asemenea, Curcă şi Nicola nu sunt complet refăcuţi, dar se speră că vor deveni buni de joc, ei fiind luaţi de altfel în lot. Antrenorii Alin Artimon şi Decebal Gheară s-au oprit la următorii 18: Curcă, Cernat - Niţescu, Ţabără, Buzea, V. Sandu, Olteanu, A. Dumitru, Sg. Popescu, Coteanu, Ghenciu, Bârlădeanu, Nicola, Ivanovici, D. Popa, M. Matei, S. Chiţu, Stoianof. În clasament, CF Brăila se află pe locul şase, cu 16 puncte, iar Farul ocupă ultima poziţie, 13, cu doar şase puncte.

Săgeata vrea să se înfigă în primul loc

Echipa de pe locul trei, cu 18 puncte, Săgeata Năvodari, joacă în această etapă acasă, astăzi, de la ora 11.00, cu Rapid CFR Suceava (locul nouă, zece puncte). Dacă se impune la diferenţă de două goluri, formaţia gazdă va trece pe primul loc în clasament, întrucât ocupantele primelor două poziţii, Sportul Studenţesc şi Delta Tulcea, nu joacă în runda de faţă. Celelalte partide sunt: astăzi, ora 11.00 - Unirea Slobozia - Dinamo II, Chindia Târgovişte - ACS Buftea; mâine, ora 11.00 - CS Otopeni - FC Botoşani.

Clasament: 1. Sportul - 21p, 2. Delta - 20p, 3. Săgeata - 18p, 4. Otopeni - 18p, 5. FC Botoşani - 18p, 6. CF Brăila - 16p, 7. Unirea Slobozia - 13p, 8. Chindia - 12p, 9. Rapid CFR Suceava - 10p, 10. Dunărea Galaţi - 9p, 11. Dinamo II - 9p, 12. ACS Buftea - 8p, 13. FC Farul - 6p.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii