Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

David Kiki, noua achiziție a Farului Constanța „Sunt un luptător, voi da totul pentru club și pentru fani“

ro

28 Jun, 2022 00:00 2282 Marime text

 
  • În afară de fotbal, noul „marinar“ adoră să petreacă timpul în familie, dar și să asculte muzică.
 
După despărțirea de Bradley de Nooijer, care a mers la ȚSKA Sofia, Farul a adus un alt fundaș stânga, David Enagnon Kiki, care a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.
 
Născut la 25 noiembrie 1993, în Benin, David Kiki are 1,80 m, este titular în prima reprezentativă a țării sale (peste 30 selecții) și a mai jucat în carieră în Franța, pentru Stade Brestois și Red Star, și în prima ligă din Bulgaria, pentru Montana (2020/2021) și Arda Kardzhali (2021/2022).
 
„Sunt fericit să fiu aici, Farul este tipul de club cu un stil cu care sunt obișnuit. Când am fost sunat și mi s-a explicat proiectul, am spus «Da», pentru că este un club cu ambiții foarte mari, care își dorește să și le îndeplinească. Am venit pentru a ajuta la acest lucru. Obiectivele pentru noul sezon sunt de a reuși mai mult decât stagiunea trecută, să ajungem din nou între primele șase formații și să ne clasăm pe un loc de Europa. Sper să fie bine, pentru a face un sezon bun. Este bine să ai ambiții, să îți propui lucruri importante și de aceea mă aflu aici. Cred că putem reuși. M-am uitat puțin la echipă. Hagi este un fost mare jucător și știe foarte mult fotbal. Se muncește mult și știu că de asta este nevoie pentru a ne atinge acest obiectiv. Vom face tot posibilul pentru a ne atinge scopurile. Fanilor le transmit că sunt o persoană foarte normală. Sunt însă un luptător, voi da totul pentru club și pentru ei. Voi da mereu 100%, pentru a-i face fericiți“, a declarat David Kiki, pentru Farul TV.
 
În afară de fotbal, noul „marinar“ adoră să petreacă timpul în familie, dar și să asculte muzică. „Îmi place să stau cu familia, mă joc mult cu copiii. Mă distrez cu ei cât de mult pot, pentru că sunt destul de des plecat în deplasări. Încerc astfel să recuperez timpul alături de ei. Mă bucur de fiecare moment cu familia mea. Îmi mai place să ascult muzică“, a punctat Kiki, conform sursei citate.
 
Jucătorul din Benin a avut un mesaj și pentru toți cei care alcăruiesc suflarea faristă. „Vă mulțumesc din suflet tuturor, vom avea un sezon foarte bun și sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare la meciuri, să ne susțină pentru a ne atinge obiectivul“, a spus jucătorul.         
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: captură Farul TV

Citește și:

Sondaj de opinie
Credeți că, în noul sezon al Ligii 1, Farul Constanța se va clasa mai bine decât în stagiunea 2021/2022?


Farul Constanța
A plecat Bradley de Nooijer și a venit David Kiki (VIDEO)


La Poiana Brașov, Farul Constanța are în pregătire un lot de 31 de jucători
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii