Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Dorința împlinită! Micuța Miruna, suporter înfocat, a primit tricoul lui Constantin Budescu (GALERIE FOTO)

ro

05 Mar, 2024 17:05 1237 Marime text
 
Miruna, fetița de trei ani și jumătate din Eforie Sud, care a cules simpatia tuturor după ce, la meciul Farul Constanța – CFR Cluj 1-1, a prezentat un mesaj nostim în tribună, și-a împlinit marele vis: a primit tricoul fotbalistului Constantin Budescu.

Decarul Farului, alături de fundașul stânga David Kiki, este favoritul de la Farul al fetiței, iar în mesaj mama fetiței scrisese și „Budi, vreau tricoul tău!“.

La meci, Miruna nu a reușit să obțină tricoul, însă dorința i s-a împlinit astăzi, 5 martie 2024, când fetița, mama ei, Raluca Mihaela, și partenerul acesteia, Alex, au fost invitați la stadion, iar Budescu i-a oferit micuței un tricou al său cu autograf.

Miruna s-a și fotografiat cu Budi, ca și cu celălalt jucător favorit al ei, David Kiki.
 
Constantin Budescu s-a întâlnit cu Miruna, micuța fană care a afișat un mesaj inedit la partida cu CFR Cluj. Impresionat de dragostea arătată de Miruna echipei noastre, Budescu i-a dăruit un tricou cu autograf și a făcut mai multe poze alături de aceasta și familia ei, este mesajul Farului.


Sursa foto: colecție personală și Facebook (Farul Constanța)

Citește și:

Farul Constanța
„Miruna mea frumoasă, cea mai înfocată suporteriță!“. La trei ani și jumătate, e nelipsită de la meciurile campionilor (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii