Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga Patru fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa rundei a 3-a! Gheorghe Hagi, antrenorul etapei

ro

11 Apr, 2023 10:00 1879 Marime text


Un număr record de patru fotbaliști de la Farul Constanța, liderul Superligii, au fost incluși în echipa etapei a treia din play-off / play-out, cel mai bun „11“ fiind prezentat la finele fiecărei runde de Liga Profesionistă de Fotbal.

În această etapă, echipa de pe litoral a învins cu 3-2 pe teren propriu Universitatea Craiova, iar „marinarii“ care au prins formula tip sunt fundașii David Kiki (29 de ani) și Ionuț Larie (36 de ani), mijlocașul Constantin Grameni (20 de ani) și atacantul Louis Munteanu (20 de ani).

În plus, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi, a fost desemnat antrenorul etapei.   

Pe site-ul oficial al LPF se arată:

David Kiki - A avut o evoluţie consistentă. Contra Universităţii, Kiki a reuşit șase deposedări, cele mai multe izbutite de un jucător în etapa a 3-a din play-off.

Ionuţ Larie - Atitudine de căpitan! A recuperat balonul şi a declanşat acţiunea pentru golul de 2-2, apoi a transformat un penalty într-un moment cheie, dovedind că este un caracter puternic.

Constantin Grameni - Continuă evoluţiile formidabile! A marcat pentru a șasea oară, trei dintre goluri fiind reuşite din afara careului mare.

Louis Munteanu - Pe lângă golul marcat, a fost implicat în majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de dobrogeni.


Gheorghe Hagi - A gestionat perfect momentele dificile din partida cu Universitatea. Este desemnat antrenorul etapei pentru a opta oară în sezonul 2022-2023.


Echipa etapei a treia: Târnovanu (FCSB) – Kiki (Farul), Larie (Farul), Lima (Petrolul), Opruț (FC Hermannstadt) – Cvek (CFR Cluj), Rodriguez (Sepsi OSK), Grameni (Farul) – L. Munteanu (Farul), Chițu (FCU 1948 Craiova), Fl. Coman (FCSB). Antrenorul etapei, Gheorghe Hagi (Farul).   

În următoarele trei etape, echipa de pe litoral va evolua astfel:

4 – FCSB – Farul (luni, 17 aprilie, de la ora 20.30)
5 – Farul – CFR Cluj (sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20.30)
6 – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Farul (sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 21.45).

Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii