Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis, succes de trei puncte cu CSM Bucureşti Martin Stoev - „Am crezut în victorie până la final“

ro

27 Nov, 2015 00:00 1780 Marime text
Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, ocupă doar locul şapte în clasamentul Diviziei A1, după şase etape de campionat. Problemele financiare şi de efectiv au făcut ca jucătorii pregătiţi de Martin Stoev şi Radu Began să piardă multe puncte până acum, înregistrând şi două înfrângeri. CVM Tomis s-a impus în ultimul meci, cu CSM Bucureşti, dar s-a mai ales cu o accidentare în lot. 
 
Echipa constănţeană a câştigat cu 3-1 (21-25, 27-25, 25-15, 25-23) disputa de la Constanţa cu CSM Bucureşti, din etapa a şasea a Diviziei A1. Cu 11 puncte la activ, CVM Tomis ocupă locul şapte în ierarhie, iar în etapa viitoare, joacă în deplasare cu Dinamo Bucureşti, ocupanta poziţiei a zecea, cu patru puncte. Meciul a fost programat pe 28 noiembrie, de la ora 16.00.
 
În disputa cu CSM, de la CVM Tomis s-a accidentat Andrei Laza, care, în ultimul set, a suferit o entorsă la glezna piciorului drept, şi nu va putea juca în partida viitoare. Din lotul constănţean nu mai face parte, pe lângă bulgarul Boian Iordanov, nici conaţionalul său Ventsislav Ragin, cu care clubul a reziliat pe cale amiabilă contractul.

Traversează o perioadă grea

„Am obţinut trei puncte foarte importante, dar am pierdut un alt jucător, ceea ce nu e bine. Vologa încă nu e pregătit. Toate partidele sunt grele, eram în zece jucători, iar de acum în nouă. Cu siguranţă, traversăm o perioadă grea, din care sperăm să ieşim cât mai repede posibil. Acum, problema nu e CSM, Dinamo sau altă echipă, ci Tomis. Avem puţini jucători la dispoziţie şi ghinion. E o situaţie foarte dificilă. Trebuie să rămânem însă uniţi, o echipă, şi să luptăm până la ultimul punct. Cu CSM am crezut în victorie până la final, nu ne-am pierdut capul“, a declarat Martin Stoev, la finele partidei cu echipa din capitală.

Sergiu Stancu - „Meciul cu Dinamo se anunţă capital“ 

„Am obţinut o victorie foarte muncită, de care aveam mare nevoie. Am plătit însă scump, cu accidentarea destul de serioasă a lui Laza, un jucător foarte important pentru noi, care a avut o evoluţie entuziasmantă. În mare parte datorită lui am reuşit să revenim în meci. Sper să lipsească o perioadă cât mai scurtă. Meciul viitor, cu Dinamo, se anunţă capital pentru noi, în încercarea de a reveni în clasament, măcar în primele patru, şi a avea evoluţii mai bune în continuare. Am rămas într-un singur centru, după ce Vologa a făcut şi el o entorsă. Ne bucurăm pentru această victorie şi pentru publicul care ne-a susţinut. Cu siguranţă, acest succes este şi al spectatorilor“, a spus şi voleibalistul constănţean Sergiu Stancu.

Iulian Pâslaru - „A fost o partidă pe muchie de cuţit“

„Lipsa de experienţă a jucătorilor tineri şi-a spus cuvântul. Mă aşteptam la mai mult de la băieţii noştri rutinaţi. A fost un meci pe muchie de cuţit, pe care trebuia să-l câştigăm. Tomis a reuşit să ducă meciul până la sfârşit cu bine, fără un centru de bază. Nu ne bucurăm pentru ce se întâmplă acum la Tomis, păcat, e o echipă cu tradiţie în volei“, a punctat Iulian Pâslaru, antrenorul lui CSM Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii