Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis Constanța, chemat în instanță de Andrei Laza

ro

28 Jun, 2016 16:15 2214 Marime text
Un fost voleibalist de la CVM Tomis se judecă în instanță cu gruparea constănţeană. Andrei Laza s-a adresat întâi Tribunalului Constanța, care însă și-a declinat competența de soluționare către Judecătoria Constanţa. Dat fiind că este un proces civil, al cărui obiect este ”acțiune de răspundere contractuală”, cel mai probabil este vorba despre bani.

Plângerea doar ce a fost înregistrată de Judecătorie, astfel că încă nu s-a stabilit un termen de judecată. Se știe că acest club are mari probleme financiare.

În februarie, Curtea de Apel Constanţa a decis ca CVM Tomis Constanţa să restituie Consiliului Judeţean Constanţa peste un milion de lei, acordaţi de CJC prin două hotărâri, în 2011 şi în 2012. Tribunalul Constanţa a obligat clubul să înapoieze Consiliului Judeţean banii luaţi printr-o hotărâre din 2013.

Pe scurt, instanţa a obligat Clubul Sportiv Volei Municipal Tomis Constanţa să restituie suma de 1.130.000 de lei. Mai mult decât atât, clubul a fost pus şi la plata majorărilor de întârziere aferente acestei sume, începând cu data plăţii şi până la data restituirii. Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Suma de 1.130.000 de lei a fost dată de CJC Clubului Sportiv Volei Municipal Tomis Constanţa prin intermediul Hotărârii nr. 49 din data de 12 martie 2013.

După ce a retras din toate competiţiile (atât interne, cât şi internaţionale) echipa de seniori (din Liga Campionilor, din Divizia A1 şi din Cupa României), motivul fiind gravele probleme financiare, conducerea Club Volei Municipal Tomis Constanţa a fost nevoită să ia aceeaşi decizie şi în cazul altor echipe din sectorul juvenil.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii