Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari a învins Știința Petroșani și a urcat pe locul doi în Divizia Națională de rugby (galerie foto)

ro

21 Apr, 2018 14:43 1682 Marime text
Etapa a 12-a a Diviziei Naționale de rugby i-a adus echipei CS Năvodari, vicecampioana întrecerii, o victorie cu 36-13 (7-5), astăzi, pe teren propriu, cu Știința Petroșani.

Gazdele au obținut cinci puncte din acest succes, marcând cinci eseuri, prin Știopei (2), Agiacai, Niță și Perju (câte unul), iar în contul CS Năvodari, formație pregătită de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase, a intrat și un eseu de penalizare.

În prima repriză, am jucat puțin relaxați, de unde și diferența mică de pe tabelă. După pauză însă, ne-am revenit, băieții respectând în totalitate ce pregătisem, a spus Cornel Suciu.

Felicitări băieților pentru victoria de astăzi! Mulțumim publicului numeros și vă așteptăm sâmbăta viitoare, începând cu ora 14.00, să susținem echipa noastră în disputa cu RCM Galați, este mesajul CS Năvodari.


În urma succesului cu Știința Petroșani, formația din Năvodari a acumulat 43 de puncte și a urcat o poziție în clasament, de pe trei pe doi. Podiumul arată astfel: 1. Gloria Buzău - 49p, 2. CS Năvodari - 43p, 3. Tomitanii Constanța - 40p (dar un meci mai puțin disputat).  

Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii