Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Protocol de colaborare Gala OSS Fighters sprijină militarii veterani și veteranii cu dizabilități

ro

10 Aug, 2019 08:39 2548 Marime text
S-a semnat protocolul de colaborare între promoția OSS Fighters și Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități - sucursala Constanţa.

Obiectul  contractului este atât sprijinirea reciprocă a membrilor celor două părți, cât și participarea la evenimente organizate de părțile semnatare.

Totodată, organizatorii galei OSS Fighters au declarat ca o parte din sumele încasate, în urma galelor sportive, vor  fi direcționate  pentru renovarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani.

Suntem bucuroși să putem sprijini acești oameni, acești patrioți români care au făcut ceva pentru România. Îi îndemnăm pe cei ce pot să îi sprijine pe eroii noștri. Îi asigur pe cei ce au cumpărat și vor cumpăra  bilete la gala OSS Fighters 4, care se va desfășura pe 22 august a.c.,  de la ora 19.00, în Mamaia, că o părticică din banii încasați pe fiecare bilet va ajunge la veteranii din Armata Română, va ajunge la AMVVD, a declarat  Marius Gheorghe, președintele Galei OSS Fighters. 

    

Noi, cei din AMMVD, ne bucurăm ca societatea civilă este alături de visul nostru al veteranilor, au spus și cei de la Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități - sucursala Constanţa.


Protocolul a fost semnat de către Marius Gheorghe (președintele galei OSS Fighters) și de către Cristi Crăciun (președintele sucursalei Constanta a AMVVD), însoțit de vicepreședinții AMVVD Constanța: Decebal Vrânceanu, Nelu Constantin, Dănuț Cucoveanu și Lucian Adamescu.

Reprezentanții promoției OSS Fighters sunt: Marius Gheorghe (de la One Star Security Constanța), Lucian Tudose (de la Restaurant Don Corleone din Mamaia), Stănică Florin și Drăgan George (președinte Asociația Tomis Antidrog Constanța). Partener în această gala este promotorul Eduard Irimia (președintele Superkombat).

Gala din 22 august va beneficia de prezența unor sportivi de top, trei dintre ei fiind Sandu Lungu, Ionut Iftimoaie sau constănțeanul Alex Filip, ultimul urmând a și lupta.

Sursa foto: Facebook (OSS Fighters)     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii