Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciprian Marica, prezent astăzi la SSC Farul Constanța. Petre Grigoraș şi Marian Dinu, noii antrenori (galerie foto)

ro

20 Sep, 2018 15:47 10870 Marime text
După ce Ion Barbu nu a mai continuat la echipa de fotbal SSC Farul Constanța, noii antrenori ai divizionatei secunde sunt Petre Grigoraș și Marian Dinu.
 
Cei doi au venit astăzi la stadionul Farul și tot de astăzi conduc pregătirea formației. La echipă s-a întors şi asistentul medical Dragoş Axente. 
 
La stadion a ajuns astăzi și fostul internațional Ciprian Marica, cel care a câștigat la licitație semnele identitare ale FC Farul şi a ajuns la un numitor comun cu cei de la SSC Farul. Marica a venit la stadion alături de căpitanul formaţiei, Alex Grigoraş.  .
 
La momentul de față, preluarea de către Ciprian Marica a SSC Farul încă nu a fost oficializată, dar fostul jucător a spus că lucrurile sunt pe drumul cel bun, spre finalizare. Urmează ca actele să fie înregistrate. 
 
Marica și noii antrenori au avut și o întrevedere astăzi cu jucătorii în vestiar, înainte că aceștia să iasă la antrenament.

Prima partidă la care Petre Grigoraş şi Marian Dinu vor conduce de pe banca tehnică SSC Farul în Liga a 2-a este cea de duminică, 23 septembrie, din deplasare, cu Chindia Târgoviște, din etapa a opta a Ligii a 2-a.
 
Meciul se dispută de la ora 11.00 şi va fi transmis în direct la Digi Sport 1.
 
În clasament, Chindia se află pe locul nouă, cu 11 puncte, după trei victorii, două egaluri și două înfrângeri, golaveraj 8-8, în vreme ce nou promovata de pe litoral ocupă poziția a 15-a, cu șase puncte (două victorii și cinci înfrângeri, golaveraj 13-17).

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii