Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Ciprian Marica s-a retras din Caelia-Mamaia SRL! Cui i-a cesionat părțile sociale și pentru ce sumă

ro

01 Sep, 2023 12:48 5528 Marime text
Ciprian Marica s-a retras din Caelia-Mamaia SRL
  • Ciprian Marica s-a retras din Caelia-Mamaia SRL și și-a cesionat părțile sociale către Indoa Events&PR SRL Ilfov, deținută de Vasile Corb și administrată de Carla Corb.
  • Carla Corb a devenit și administratorul Caelia-Mamaia SRL, fiind încetat mandatul administratorului anterior, asociatul Alexandru Sautner.
Ciprian Marica s-a retras din firma Caelia-Mamaia SRL București, unde deținea pachetul majoritar de 81,65%, cesionând părțile sale sociale către compania ilfoveană Indoa Events&PR SRL.
 
Informațiile privind cesiunea au fost publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 3828 din 29 august 2023, unde se face precizarea că „prețul cesiunii este de 50.000 de lei, pe care noul asociat i-a achitat integral la data prezentei (nr., 10 iulie 2023)“.
 
Tot atunci a fost închis și punctul de lucru din Mamaia, sector plaja Mamaia IV, Subsector 15, funcția 10.433 MP Recreere.
 
În urma retragerii lui Ciprian Marica din societate, asociați au rămas Alexandru Sautner, cu 18,35% și compania Indoa Events&PR SRL Ilfov, reprezentată de Carla Corb.
 
Alexandru Sautner a fost revocat din funcția de administrator, fiind mandatată pe această poziție Carla Corb, pentru o perioadă de patru ani, cu puteri depline.
 
În plus, s-au stabilit obiectele secundare de activitate ale societății ca fiind baruri și activități de servire a băuturilor, activități de închiriere și leasing cu bunuri recreaționale și echipament sportiv, alte activități recreative și distractive n.c.a.
 
Despre Caelia Mamaia SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 septembrie 2023, Caelia Mamaia SRL București a fost înființată în anul 2013, are sediul social în București, pe Calea Dorobanților, nr. 103-105 și se ocupă de restaurante.
 
Până în luna iulie 2023, asociați au fost Ciprian Andrei Marica și Alexandru Sautner, ultimul fiind și administratorul firme.
 
În prezent, societatea este deținută de Indoa Events&PR SRL Ilfov, reprezentată de Carla Corb, și de Alexandru Sautner, iar administrator este Carla Corb.
 
Registrul Comerțului consultat la zi arată că numele lui Ciprian Marica se leagă de societățile FCV Farul Constanța SA din Constanța, Fit for Feet SRL București (în lichidare), M.C.A. Consulting LTD SRL București, MMM Concept Builders SRL București, MRK Retail Business SRL București, MRK Sports Business SRL București, New World Development SRL București și Pipera Smart Development SRL București.
 
Numele lui Alexandru Sautner figurează și în Conprod Hald SRL Mehedinți, Gioelia SRL Ilfov și Oliveto Fa SRL Ilfov.
 
În 2022, Caelia-Mamaia SRL a declarat nouă angajați, pierderi peste 260.000 de lei și cifra de afaceri peste 1,99 de milioane de lei.
 
Despre Indoa Events&PR SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 septembrie 2023, Indoa Events&PR SRL a fost înființată în 2018, în București, iar în 2022 și-a schimbat sediul social în Ilfov.
 
Acum, firma are sediul social în satul Tunari din județul Ilfov, pe strada Ioan Slavici, nr. 42 și se ocupă de activități ale agențiilor de publicitate.
 
Asociat este Vasile Corb (al cărui nume se leagă și de VFLH SRL Timișoara și Vildcorb Prod Com SRL Bihor), iar Carla Corb (fostă Parnica, al cărei nume se leagă și de JAdore Consult SRL București – întrerupere temporară de activitate) este administratorul firmei.
 
În 2022, firma a declarat un angajat, profit aproape 160.000 de lei și cifra de afaceri s-a apropiat de 400.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Win Jackpot SRL a fost dizolvată și radiată

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii