Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:59 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Moroşanu - „Îl fac KO!“ Diseară, la Constanţa, se desfăşoară gala Superkombat World Grand Prix III (galerie foto+video)

ro

19 Jun, 2015 00:00 4214 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte, în această seară, gala Superkombat World Grand Prix III. În prima parte a evenimentului, evoluează cinci luptători constănţeni.
 

Gala numără 11 confruntări, primele cinci, din secţiunea Superkombat New Heroes Romania, începând la ora 20.00 şi fiind transmise în direct de sport.ro. Cei cinci constănţeni care vor urca în ring sunt Alex Filip (de la Oyama Karate; antrenor, Marius Burlacu), Mădălin Crăciunică (de la Keru Kento; antrenor, Lucian Stoicoci), Eduard Chelariu (de la Kickbox Ursoi; antrenor, Iulian Ursoi), Ionuţ Sandur (de la Tai-Chi-Do-Ryu; antrenor, Marcel Ilaşcu) şi Adrian Roşca (de la CS Bogdan Ciubotariu; antrenor, Samir Regep). De la ora 22.00, debutează Superkombat World Grand Prix III, formată din şase partide. Capul de afiş va fi duelul dintre Cătălin Moroşanu şi colosul de 2,07 metri din Olanda, Colin George, un sportiv care se antrenează la Mike’s Gym în Olanda, alături de Badr Hari, cel pe care „Moartea din Carpaţi“ îl va întâlni pe 27 noiembrie, în Dubai. Va fi primul meci în România din ultimul an pentru vedeta Superkombat, care, în primăvară, a câştigat şi show-ul TV „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. „Cu cât e mai înalt, cu atât va cădea mai spectaculos atunci când îl voi face KO. Badr trebuie să ia aminte şi sigur se va teme şi mai tare după ziua de vineri“, a ameninţat Moroşanu.

Eduard Irimia - „Cea mai spectaculoasă gală“

Gala va fi transmisă în direct de Sport.ro în România şi de Eurosport la nivel internaţional în 93 de țări. O parte din încasări va ajunge la un centru de recuperare pentru copiii bolnavi din Constanţa. „Cu siguranţă, va fi cea mai spectaculoasă gală, din punctul de vedere al programului, din 2015, la nivel internaţional, iar expunerea va fi una pe măsură. Evenimentul de la Constanţa va putea fi urmărit în 93 de ţări. Pe lângă gala internaţională, în prima parte vom avea şi un eveniment dedicat noilor eroi din România, din care nu vor lipsi şi cei mai buni constănţeni“, a declarat Eduard Irimia, preşedintele Superkombat. La două luni după ce l-a întâlnit pe legendarul Gokhan Saki, Sebastian „Fiul lui Dracula“ Ciobanu se va duela cu unul dintre cei mai bine cotaţi surinamezi din noua generaţie, Fabio Kwaski.
 
Programul complet al galei Superkombat de la Constanţa:

SUPERKOMBAT NEW HEROES ROMÂNIA (ora 20.00)

1. Super-Fight - Categoria mijlocie (-71 kg)
Eduard Chelaru vs Andrei Leuştean
 
2. Super-Fight - Categoria semigrea (-81 kg)
Ionut Şandur vs Mirel Iacob
 
3. Super-Fight - Categoria semigrea (-81 kg)
Alin Maurer vs Adrian Roşca
 
4. Super-Fight - Categoria mijlocie (-71 kg)
Adrian Asoltanii vs Mădălin Crăciunică
 
5. Super-Fight - Categoria super mijlocie (-77 kg)
Alex Irimia vs Alex Filip

SUPERKOMBAT WORLD GRAND PRIX III (Ora 22.00)

1. Super-Fight - Categoria semigrea plus (-86 kg)
Onur Sahin (Turcia) vs Alexandru Nedelcu (România)
 
2. Super-Fight - Categoria cruiser (-92 kg)
Dorin Robert (România) vs Laszlo Nemeş (România)
 
3. Super-Fight - Categoria super cruiser (-95 kg)
Gokhan Gedik (Turcia) vs Cristian Ristea (România)
 
4. Super-Fight - Categoria cruiser (-92 kg)
Fabio Kwasi (Surinam) vs Sebastian Ciobanu (România)
 
5. Super-Fight - Categoria super cruiser (-95 kg)
Abdarhmane Coulibaly (Franţa) vs Andrei Stoica (România)
 
6. Super-Fight - Categoria grea (+96 kg)
Colin George (Olanda) vs Cătălin Moroşanu (România)

Sursa foto: Facebook (Superkombat Fans Community); sursa video: Facebook (Sebastian Alin)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii