Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioana din Constanţa O nouă distincţie importantă în triatlon pentru Antoanela Manac

ro

18 Nov, 2019 00:00 2367 Marime text

Prezentă în Argentina cu lotul naţional al României la Cupa Continentală de triatlon de la Formosa, sportiva constănţeană Antoanela Manac nu a putut fi prezentă, în ţară, la Gala Triatlonului Românesc, unde Federaţia Română i-a răsplătit cu titlul de sportiva anului şi rezultatele deosebite din sezonul 2019.
„Din păcate, am lipsit «motivat», pentru a lua startul la ultima cursă din acest sezon, Cupa PanAmericană de Triathlon Olimpic din Formosa, Argentina. Cu toate acestea, am fost desemnată din nou cea mai buna sportiva a anului. Vă mulţumesc!“, a fost mesajul sportivei de 24 de ani. La Formosa, lotul naţional al României (aflat în cursa pentru calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo) a fost condus de constănţeanul Răzvan Florea, medeliat olimpic la nataţie în 2004.


Sursa foto: Facebook (Antoanela Manac, Federația Română de Triatlon)


Citeşte şi:

Antoanela Manac, peripeţii la Cupa Mondială din Peru „Când eşti în forma cea mai bună, exact atunci se întâmplă să păţeşti ceva!“ (galerie foto)

Cea mai titrată! „Şanse reale de calificare la Jocurile Olimpice“ Campioana Antoanela Manac, din Constanţa, sportivul anului şi în 2018
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii