Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie de amploare, lansată OSS Fighters 4, în august, la Mamaia. Cea mai spectaculoasă gală de sezon estival din România! (galerie foto)

ro

11 Jun, 2019 00:00 4299 Marime text
Piaţeta Cazino din Mamaia va găzdui, pe 22 august, ediţia a patra a galei OSS Fighters, cea mai spectaculoasă gală de sezon estival din lumea kickboxingului românesc! După succesul precedentelor trei ediţii, desfăşurate la Constanţa, Mamaia şi Bucureşti, evenimentul anunţă un spectacol deosebit şi în luna august.
 
Gala, ca şi un proiect incitant au fost lansate ieri, la Mamaia, într-o conferinţă de presă la care au participat Marius Gheorghe (preşedintele OSS Fighters, reprezentant One Star Security), Cristian Lucian Tudose (vicepreşedinte OSS Fighters, reprezentant al restaurantului Don Corleone), Eduard Irimia (preşedinte Superkombat, partener al OSS Fighters), George Drăgan (preşedintele Asociaţiei Tomis Antidrog Constanţa, partener OSS Fighters), Corina Martin (Mistral Tours Mamaia, partener OSS Fighters), George Radu (director executiv Gets Bet, partener OSS Fighters) şi cunoscutul luptător constănţean Alex Filip.
 

„Încercăm să reînviem emoţia de altădată“

 
Eduard Irimia a anunţat cu acest prilej startul unei campanii care are ca scop descoperirea de noi eroi, care să se impună, atât în ring, cât şi în zona de entertainment, în ţară şi la nivel global. În acest proiect îndrăzneţ, de scouting în genul „Se caută un greu“, Superkombat are alături promoţia OSS Fighters şi ceilalţi parteneri ai lor! „Lansăm provocarea de a duce mai departe, pe ani întregi, povestea eroilor noştri. Încercăm să reînviem emoţia galelor de altădată şi a luptătorilor care au avut succes la public şi în afara ringului. Vom merge prin ţară să găsim noi eroi. În trecut, pe majoritatea celor care au făcut carieră nu i-am găsit în sălile de sport. Va fi un tur naţional, care vrem să-l extindem şi la nivel global. Vrem să dăm un restart la nivel global. Folosim experienţa din trecut ca să reactivăm o emoţie care nu a mai fost de mult. Încercăm să găsim în România, cu sprijinul OSS Fighters, minimum patru grei, care să se impună în ţară şi în străinătate. Vrem ca la Constanţa să fie un centru de comandă al acestei campanii. Premiul va fi promovarea şi în lumea filmului şi a showbiz-ului. Am convins producători de la Hollywood să asigure burse pentru sportivi. Va fi produs un film şi în România (cu un buget de 15 milioane de euro), în care vor juca 32 de grei, unii şi din România“, a declarat Eduard Irimia, care i-a lansat invitaţia de a juca în film şi lui Alex Filip, la conferinţa de presă de ieri.
 

Ionuţ Iftimoaie, ambasador al campaniei

 
„Va fi ceva ce nu s-a mai văzut în România şi la Constanţa. Vom realiza ceva inedit. Astăzi am anunţat parteneriatul cu Superkombat şi Gets Bet, cărora le mulţumesc pentru susţinere. În România, găseşti foarte greu sponsori. Vor fi nume noi la această gală. Vor lupta mulţi tineri din Constanţa. Va fi ceva Constanţa - restul ţării. Sperăm din tot sufletul ca piaţeta să fie plină. Luptătorii sunt greu de găsit, sunt pe nivele. Noi la gală vom avea din toate categoriile. Şi cei la început de drum trebuie promovaţi, trebuie să primească o şansă. Vom face o caravană cu Gets Bet şi Superkombat, «Se caută un greu». Vor pleca Eduard Irimia şi Ionuţ Iftimoaie (n.r. celebrul luptător), care este ambasadorul nostru la această campanie“, a declarat Marius Gheorghe.
 

Sportivi de forţă şi meciuri spectaculoase

 
„Suntem bucuroşi să sprijinim acest proiect. Ne mândrim să susţinem, alături de Superkombat, OSS Fighters şi de ceilalţi parteneri, sportul şi sportivii în gale de calitate“, a spus George Radu. „OSS Fighters şi Superkombat aduc din nou meciuri de calitate pe litoral. Ne bucurăm să le fim din nou alături. Fanii luptelor de contact vor vedea sportivi de forţă şi meciuri spectaculoase“, a precizat şi Corina Martin.
 

Cea mai tânără promoţie K1 din România

 
OSS Fighters este cea mai tânără promoţie K1 din România. Organizatorii şi partenerii principali sunt: compania One Star Security (reprezentată de Marius Gheorghe), restaurantul Don Corleone (Lucian Tudose), compania Militari Rezervelor (Florin Stănică), Asociaţia Tomis Antidrog (George Drăgan) şi Mistral Tours (Corina Martin). Asociaţia Club Sportiv OSS Constanţa (preşedinte, Marius Gheorghe) este afiliată la Federaţia Română de Kempo şi este organizator al galelor K1 OSS Fighters.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii