Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ca High Performance Coach la Federaţie Un constănţean este implicat în coordonarea fotbalului dintr-o regiune a Canadei (galerie foto)

ro

29 Jun, 2013 00:00 4179 Marime text
ca high performance coach la federatie un constantean este implicat in coordonarea fotbalului dintr o
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bogdan 01 Jul, 2013 06:07 Bravo pentru acest articol, foarte pozitiv despre profesionalismul unor Romani! Pentru John-"de acolo de unde se pune harta in cui": Uite ca s-a gasit un tercea-bercea sa cometeze... ce sa zic, poate ca acolo in Labrador, Ionica al nostru nu are ce sa faca si s-a gandit el sa isi dea cu parea despre un om deosebit... Ce pacat ca au ajuns lichele din astea in Canada, da asta e... Avem un profesionist apreciat, nu numai de oameni de mare valoare ca Dl. Hagi, ci si de canadezi care vor sa creasca fotbalul, ceva foarte pozitiv si vine bou' sa se refere la "mecla".. Pai mai nea' Nimeni, nu e nevoie sa ti se vada fata ca sa ne dam seama ce fel de caracter esti... Ai face un mare bine fotbalului si romanilor in general sa te abtii si sa te bagi in seama la articole despre construirea de IGLURI (ca ala in care probabil ca locuiesti), nu la fotbal care este doar pe TV acolo la tine, ai aflat tu de IMPACT, vai de capu tau ....
  • John din Labrador 30 Jun, 2013 17:58 Du-te ba cu romanul lu' peste antrenor...Daca era bun ajungea la Impact, nu pe coclauri. Si-a dat seama romansul de casele canadienilor, ca doar a locuit la betoane ceausite, si de calitatile jucatorilor. Vai steaua lui de antrenor cu mecla aia de "inteligent"!!!!!