Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bradley De Nooijer, fundaşul FC Viitorul „Visez să joc în echipa naţională a Olandei, iar, într-o zi, şi la Feyenoord“

ro

06 Dec, 2018 00:00 1719 Marime text
Transferat anul trecut, la finele lunii august, olandezul Bradley de Nooijer a devenit rapid un jucător de bază pentru FC Viitorul. Deși avea doar 19 ani când a ajuns la campioana Românei din sezonul 2016/2017, Bradley a oferit siguranță încă de la primele sale partide.
A pasat decisiv la multe dintre reușitele coechipierilor, a strâns tot mai multe prezențe în tricoul Viitorului, fiind și în acest sezon unul dintre cei care au bifat cele mai multe minute pentru formația constănțeană. Managerul tehnic Gică Hagi îl foloseşte pe Bradley fundaş stânga sau stoper stânga. „La Viitorul a fost prima dată când evoluam într-o altă ţară, dar colegii şi antrenorii m-au primit foarte bine. Am avut un an foarte bun, mai ales că am jucat în multe partide, ceea ce mi-a dat încredere. La început, a fost puţin diferit, pentru că atunci când evoluam în Olanda jucam mai mult defensiv, iar la Viitorul a trebuit să joc mai ofensiv ca fundaş stânga, dar totul a decurs bine, am devenit un jucător mai important pentru echipă şi îmi place acest lucru“, a spus De Nooijer.

Dubla cu Vitesse, una specială

Tânărul fundaş a avut ocazia să se confrunte cu Viitorul cu o echipă din ţara sa, Vitesse Arnhem, iar dubla întâlnire din Europa League a fost una specială pentru el. „Am avut multe jocuri frumoase cu Viitorul, dar cred că meciul cu Vitesse a fost unul special, întrucât am jucat în Olanda, a fost la meci şi familia mea, ca şi mulţi prieteni, şi a fost cel mai frumos meci pentru mine. În perioada următoare, am ca obiective să joc cât mai multe meciuri ca titular, să obţinem cât mai multe puncte cu echipa şi să urcăm cât mai sus. Am şi un vis. Să joc în echipa naţională a Olandei, să ajung la un club mare, iar într-o zi să evoluez pentru Feyenoord. Suntem într-o formă bună şi putem obţine multe puncte în meciurile care au rămas până la finele lui 2018. Trebuie să rămânem concentraţi şi vom vedea ce se va întâmpla“, a precizat Bradley. 

Cine sunt jucătorii săi preferaţi

Fotbalistul olandez a precizat care sunt visurile sale şi ce jucători apreciază în mod deosebit. „Eu am jucat în liga secundă olandeză, iar în Liga 1 din România este un nivel mai bun, mai ridicat, mai puternic. Este mai dificil, dar e mai bine pentru mine. Au fost mulţi jucători veniţi în cadrul primei echipe a Viitorului din Academie şi a fost plăcut să vezi încrederea oferită tinerilor. Şi în Olanda se întâmplă acelaşi lucru. Îmi place foarte mult modul în care se lucrează aici. Jucătorul meu preferat este Sergio Ramos. Este un luptător, este bun cu mingea la picior şi înscrie multe goluri. Este un jucător important pentru echipă, un lider, căpitan. Îmi place mult. Sunt mulţi jucători români foarte buni. Un jucător favorit al meu ar fi Chivu şi bineînţeles Mister (n.r. Gică Hagi), dar dânsul e mai mult decât favorit, întrucât e cel mai bun jucător al României“, a mai spus Bradley De Nooijer.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 

Citeşte şi:

FC Viitorul l-a transferat pe fotbalistul olandez Bradley De Nooijer
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii