Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța a învins FC Botoșani și s-a calificat în play-off (GALERIE FOTO)

ro

03 Mar, 2022 20:51 2707 Marime text
  • În clasament, Farul a urcat pe locul patru, cu 48 de puncte, iar în ultima rundă din sezonul regulat va întâlni în deplasare CSU Craiova.
 
Farul Constanța a obținut în această seară calificarea în turneul play-off al Ligii 1, după ce a învins FC Botoșani la Ovidiu, în etapa a 29-a a campionatului, penultima din sezonul regular.

Gazdele s-au impus cu 2-0 (1-0), prin golurile reușite de Nedelcu (15) și de Nooijer (90), fundașul olandez fiind la prima reușită în tricoul alb-albastru.
 

Victorie uriașă obținută de Farul în penultima etapă din play-off, 2-0 cu Botoșani, în urma căreia echipa noastră și-a asigurat prezența în play-off-ul Ligii 1.

Nedelcu a deschis scorul în min.15, cu o lovitură cu capul din fața porții după o greșeală a lui Pap, iar până la pauză Betancor ar fi putut dubla diferența dacă transforma lovitura de la 11m din min.39.

Oaspeții au încercat golul egalizator în partea secundă, dar tabela a fost modificată tot de Farul în min.90, prin inepuizabilul Bradley de Nooijer după o nouă cursă în stil personal, se arată pe site-ul oficial al Farului.

Au evoluat:

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - Dussaut (56 Boboc), Larie, Mladen, De Nooijer - Artean, Nedelcu, Grameni (78 Sîrbu) - Ad. Petre (78 Pitu), Betancor (78 Moldoveanu), Omoh (68 Purece).

FC Botoșani (antrenor, Marius Croitoru): Pap - Haruț, Dawa, Șeroni, Dragu (70 Tisdell) - Florescu (41 Tîrcoveanu), Papa, Braun (74 Mateus), D. Croitoru, Fili - M. Roman I.

În clasament, Farul a urcat pe locul patru de pe șase, cu 48 de puncte, iar în ultima rundă înainte de play-off va întâlni în deplasare CSU Craiova.

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii