Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic, un nou meci în faza semifinală Gladiatorii din Tomis înfruntă Piraţii, duminică, în Sala Sporturilor din Constanţa

ro

24 Feb, 2018 00:00 1084 Marime text

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanţa susţine duminică, 25 februarie, un nou meci în faza semifinală a Ligii 1. În etapa a şasea a turneului, echipa de pe litoral întâlneşte pe teren propriu, în Sala Sporturilor, de la ora 17.00, CS Cuza Sport Brăila. 
 
„Pentru BC Athletic încep meciurile cu cele mai bune echipe ale grupei! Prima clasată, CS Cuza Sport Brăila, vine în arena de la malul mării pentru a-şi confirma primul loc în grupă, iar BC Athletic Constanţa va căuta să dea un răspuns pe măsură Piraţilor de pe primul loc!“, este mesajul BC Athletic.
 
Până acum, în faza semifinală, formaţia constănţeană are trei victorii şi două înfrângeri: 71-66 după prelungiri, în deplasare, cu CSO Voluntari, 93-67 la Constanţa cu CSM Ploieşti, 79-60 la Constanţa cu Mediaş, 83-91 în deplasare cu CSM Sighet şi 75-81 după prelungiri, pe teren propriu, cu CN Aurel Vlaicu Bucureşti.
 
În întrecerea feminină a Ligii 1, Phoenix Constanţa joacă duminică, 25 februarie, de la ora 14.00, în faza semifinală, în deplasare cu Sportul Studenţesc, unica echipă din grupă fără victorie până acum. „Fetele noastre au o singură variantă: victoria“, este mesajul Phoenix Constanţa. „Acum avem un meci uşor, după care ne aşteaptă o întâlnire foarte importantă, cu Agronomia“, a spus antrenorul echipei constănţene, Predrag Stanojcic. În meciurile jucate pe teren, în turneul semifinal, Phoenix a înregistrat două victorii (ambele în deplasare), 86-52 cu CSM CSS Ploiești şi 82-58 cu ACS KSE Tg. Secuiesc, şi un eşec, la Constanţa, săptămâna trecută, 59-61 cu CSM CVSU Oradea.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii