Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa Constanţa susţin meciul cu Olimpia CSU Braşov, din Grupa Roşie a Ligii Naţionale

ro

12 Jan, 2019 00:00 1716 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Ştiinţa Constanţa susţine sâmbătă, 12 ianuarie, meciul din etapa a patra a fazei secunde din Liga Naţională (Grupa Roşie), în deplasare cu CSTBv Olimpia CSU Braşov.
 
Partida este programată, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „DP Colibaşi“. În clasament, echipa de pe litoral ocupă poziţia a şasea (din şapte formaţii), cu 14 puncte, în vreme ce trupa braşoveană este a patra, cu 19 puncte. Reprezentantă, după o pauză de 23 de ani, a Constanţei pe prima scenă a baschetului feminine românesc, Phoenix Ştiinţa a pierdut toate cele trei partide disputate până acum în Grupa Roşie, două în deplasare (70-98 cu CSM Satu Mare şi 60-82 cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe) şi una la Constanţa, în primul meci al anului 2019 (43-58 cu a treia clasată, CSM Târgovişte). Phoenix Ştiinţa a făcut deplasarea la Braşov cu trenul, plecând din Constanţa ieri.
 
În Grupa B a Ligii Naţionale de baschet masculin, BC Athletic Constanţa ar fi trebuit să joace sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 17.00, cu CS Cuza Sport Brăila, pe terenul acesteia, însă partida nu va mai avea loc, după ce echipa brăileană s-a retras din campionat, din pricina problemelor financiare, cu o etapă înaintea încheierii primei faze din sezonul regulat. În clasament, BC Athletic se află pe poziţia a treia (din patru echipe), cu 16 puncte (cinci victorii şi şase înfrângeri), în vreme ce Cuza Sport era ultima în clasament, după ce pierduse toate cele 11 meciuri jucate.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii