Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa Constanţa au urcat pe locul doi în Liga Naţională (galerie foto)

ro

21 Feb, 2020 00:00 1849 Marime text

Echipa feminină de baschet Phoenix Ştiinţa Constanţa a câştigat meciul din etapa a 14-a a Ligii Naţionale, grupa B, în care a întâlnit pe teren propriu Rapid Bucureşti.


Gazdele s-au impus cu 74-66, după ce au condus şi la pauză, cu 37-29. Pe sferturi, scorul în meciul Phoenix Ştiinţa - Rapid a fost 14-13, 23-16, 20-11, 17-26. Pentru formaţia de pe litoral au înscris Vladinka Erak - 23p, Lauren Brozoski - 19p, Donasja Scott - 11p, Andreea Beldian - 8p, Denisa Vati - 7p şi Katarina Matijevic - 6p.


În urma acestui succes, Phoenix Știinţa a urcat pe locul doi în clasament, cu 20 de puncte, având până acum opt victorii şi şase înfrângeri. „Plusul de valoare, dar mai ales dorinţa de revanşă, au cântărit decisive în favoarea noastră şi am bifat o nouă victorie binemeritată în Liga Naţională. Și pentru ca satisfacţia să fie deplină, în urma acestui succes am urcat până pe poziţia a doua a clasamentului, cu 20 de puncte, la egalitate cu noul lider, CSM Alexandria, şi ACS KSE Tg. Secuiesc, formaţie care a deţinut primul loc până în această rundă. Felicitări fetelor noastre şi cinste adversarelor noastre pentru prestaţie!“, se arată pe pagina de Facebook a clubului constănţean.


În etapa viitoare, Phoenix Știinţa va evolua tot la Constanţa, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 18.00, cu BC Sirius Tg. Mureş, echipa de pe locul partru, cu 19 puncte.


Sursa foto: Facebook (Phoenix Știința Constanța)


Citeşte şi:

Phoenix Știinţa Constanţa i-a administrat liderului clasamentului, ACS KSE Tg. Secuiesc, prima înfrângere! (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii