Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța a învins în deplasare Universitatea Cluj (GALERIE FOTO)

ro

17 Dec, 2022 18:33 1078 Marime text


În ultima deplasare din acest an în Liga Națională de baschet, formația feminină CSM Constanța a reușit să câștige, 65-51 cu CS Universitatea Cluj.

Formația oaspete a condus și la pauză, 35-25, iar pe sferturi scorul în disputa Cluj – Constanța a fost 8-15, 17-20, 13-8 și 13-22.

Pentru CSM Constanța au marcat Naomi Davenport – 17p, Alina Podar – 11p, Anisia Croitoru – 8p, Lydia Rivers – 8p, Miljana Dzombeta – 7p, Teodora Manea – 7p, tereza Vitulova – 5p și Paloma Cucu – 2p.    

Cu Naomi Davenport și Alina Podar printre principalele marcatoare, CSM Constanța a avut emoții în a doua parte a meciului când, după revenirea de la vestiare, nu a marcat pentru minute bune. A fost însă doar un sfert modest, după care fetele antrenate de Tatiana Gallova au ridicat nivelul și s-au impus. Rivers și Davenport au avut o prestație foarte bună atât pe apărare cât și în atac, iar Anisia Croitoru, Miljana Dzombeta și Teo Manea au contribuit și ele cu puncte importante alături de coechipere. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi la Cluj-Napoca, în tribune și celor de acasă care ne-au trimis mesaje!, este mesajul CSM Constanța.

 
După această partidă, formația de pe litoral revine pe teren propriu, pentru ultimele două meciuri ale anului în campionat, cu CSM Târgoviște, înainte de Crăciun, pe 21 decembrie, și cu Rapid București, după Crăciun.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii