Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bani de la bugetul local pentru Tomitanii Constanţa, Farul Constanţa şi pentru turneul de baschet „Constanţa Qualifier 3X3“ (documente)

ro

23 Apr, 2018 00:00 2056 Marime text
Şedinţa ordinară a Consiliului Local al municipiului Constanţa, de miercuri, 25 aprilie, care se va desfăşura, de la ora 12.00, în sala „Remus Opreanu“ a Consiliului Judeţean Constanţa, are pe ordinea de zi şi câteva proiecte de hotărâre care privesc sportul.
Consilierii locali sunt invitaţi să se pronunţe în legătură cu proiectul ce are în vedere actualizarea devizului general aferent obiectivului de investiţii „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului cu Program Sportiv «Nicolae Rotaru», municipiul Constanţa“.
 
Un alt proiect de hotărâre priveşte suplimentarea fondurilor financiare acordate prin HCL nr. 233/2017 din bugetul local pentru susţinerea activităţii sportive a Asociaţiei Club Sportiv Tomitanii în sezonul competiţional 2017/2018. Este vorba de 50.000 de lei cu TVA inclus, sumă necesară pentru încheierea stagiunii curente.
 
Totodată, se propune alocarea unei sume din bugetul local pentru premierea sportivilor de la CS Farul Constanţa şi a antrenorilor lor care au obţinut performanţe deosebite la competiţiile internaţionale oficiale din anul 2017. O altă sumă din bugetul local, 300.000 de lei cu TVA inclus, este propusă pentru finanţarea Asociaţiei Judeţene de Baschet Constanţa în vederea organizării turneului de baschet „Constanţa Qualifier 3X3“, care se va derula în perioada 30 iunie - 1 iulie a.c.
 
Nu în ultimul rând, pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri se găseşte şi un proiect de hotărâre privind aprobarea planului urbanistic de detaliu la obiectivul „amplasare structură metalică pentru acoperire şi închidere terenuri de fotbal“, în Constanţa, investitor - Mihai Fotu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii