Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:35 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ important al SSC Farul Constanţa

ro

26 Apr, 2017 18:06 4104 Marime text
Oficialii SSC Farul Constanţa, liderul Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, s-au adresat, prin intermediul unui comunicat postat pe pagina de Facebook, suporterilor farişti, îndemnându-i să sprijine financiar proiectul SSC Farul.
 
„Vă reamintim că termenul limită pentru depunerea Formularului 230 pentru redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit este 25 mai 2017. Cei dintre dvs. care au realizat venituri impozabile în cursul anului 2016 şi nu au optat deja pentru susţinerea altor cauze, mai au la dispoziţie o lună pentru a sprijini proiectul Suporter Spririt Club Farul Constanţa. Formularul 230 a reprezentat o importantă sursă de finanţare a clubului şi în anii precedenţi şi dorim să profităm de această facilitate şi în 2017“, se arată în comunicat.

Fanii au precizat că formularul poate fi accesat pe pagina de Facebook a SSC Farul. „Nu durează mai mult de 5 minute, nu costă nimic şi nu aveţi nimic de pierdut! Dimpotrivă, puteţi demonstra din nou ataşamentul dvs. pentru echipă, printr-un gest simplu, ce nu implică aproape niciun fel de efort. Formularele completate se vor colecta la meciurile echipei sau la magazinul sponsorului tehnic, de la stadionul “Farul” (etaj 1), după care vor fi depuse la ANAF. O altă posibilitate, pentru cei din alte orașe ce doresc sa isi arate astfel sprijinul fata de proiectul nostru este aceea de a depune formularul direct la sediul ANAF din orașul de domiciliu al acestora. Vă mulţumim anticipat! Lucrurile mari se fac cu paşi mici! Împreună ducem mai departe spiritul farist“, precizează suporterii în comunicat.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii