Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul Marius Soare - „Ca într-o familie“ Reunire de final de an şi pentru grupa 2011 de la FC Farul Constanţa (galerie foto)

ro

24 Dec, 2018 00:00 4250 Marime text
Componenţii grupei 2011 de la FC Farul Constanţa (antrenor, Marius Soare) s-au reunit, ieri, la stadionul din strada Primăverii, pentru o mică festivitate de final de an.
 
Copiii au fost lăudaţi că s-au pregătit şi au jucat bine la meciuri, au fost cuminţi şi l-au ascultat pe antrenor, fiind răsplătiţi cu materiale sportive, pizza şi suc. „Ne-am reunit ca într-o familie. Mi-ar plăcea să ne strângem aşa de fiecare sărbătoare, în primul rând pentru copii, dar şi pentru părinţi“, a declarat Marius Soare. Sâmbătă, micii fotbalişti de la grupa 2011 a FC Farul cu cucerit prima lor cupă, ocupând locul întâi, la Constanţa, la Cupa „Moş Crăciun“. „Grupa noastră a avut un an 2018 bun. Ieri (n.r. sâmbătă), am cucerit prima cupă, dar cel mai important, la această vârstă, e ca băieţii să aibă plăcerea jocului. Pe parcurs, ne vom gândi şi la rezultate şi trofee“, a mai spus Marius Soare.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
 
Citeşte şi:
 
Laude şi de la Sorin Ghionea Micii fotbalişti de la FC Farul 2011, evoluţii la Sparta Winter Cup. Cel mai frumos meci, cu New Stars  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii