Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laude şi de la Sorin Ghionea Micii fotbalişti de la FC Farul 2011, evoluţii la Sparta Winter Cup. Cel mai frumos meci, cu New Stars

ro

12 Dec, 2018 00:00 5645 Marime text
Grupa 2011 de la FC Farul Constanţa a participat cu două echipe la ediţia a cincea a Sparta Winter Cup, de la Bucureşti, iar antrenorul Marius Soare a subliniat utilitatea turneului pentru micii săi elevi, aflaţi cu această ocazie la doar a doua participare la o competiţie, după cea de anul trecut.

Una dintre cele două echipe fariste s-a clasat pe locul 11 din 20 de formaţii. În grupa preliminară, pe care a încheiat-o pe locul trei, FC Farul a înregistrat rezultatele: 2-5 cu Young Tigers, 3-2 cu ASC Sparta şi 0-2 cu New Stars. Ulterior, în meciul pentru clasarea pe locul 11, a mai urmat o victorie, 3-2 cu Voinţa Snagov. Cealaltă echipă a FC Farul a evoluat în grupă împotriva echipelor FC Rusanu A, Chelsea şi ACS Juniorul.

Marius Soare a deplasat la turneul din capitală un lot format din 12 fotbalişti: David Grama, Lucian Zavelcuţă - portari; Costin Croitoru, Robert Ineluş, Eduard Coman, Costin Liboşi, Nicolas Cimpueru, Ionuţ Bocai, Onur Nurla, David Gheorghe, Ayan Mutalâp şi Rareş Decu - jucători de câmp.
 

„Puteam câştiga şi noi“

 
„Copiii au avut o evoluţie bună, iar turneul s-a dovedit util pentru ei. Cel mai frumos meci al nostru, chiar dacă am pierdut cu 0-2, a fost cel cu New Stars, clubul foştilor fotbalişti Sorin Ghionea şi Petre Marin. La pauză, scorul a fost 0-0, cu ocazii de ambele părţi. Confruntarea a fost plină de încrâncenare şi puteam foarte bine câştiga şi noi. După partidă, am stat de vorbă cu Ghionea, care ne-a felicitat pentru evoluţie, remarcând reuşita meciului. Mă bucur că, faţă de participarea la primul turneu, în 2017, copiii au acumulat ceva. La această vârstă, copii aşa cresc, prin participarea la asemenea competiţii, bine organizate“, a declarat Marius Soare (31 de ani), fost mijlocaş la prima echipă a FC Farul, cu care a jucat şi în Cupa UEFA-Intertoto, în 2006, pe vremea antrenorilor Lucian Marinof şi Momcilo Vukotic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii