Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Cicâldău, de la FC Viitorul, în lotul tricolor Ce televiziune transmite meciul de fotbal de marţi România - Suedia

ro

27 Mar, 2018 00:00 2302 Marime text
Echipa naţională de fotbal a României susţine marţi, 27 martie, partida amicală cu reprezentativa Suediei. Confruntarea se dispută la Craiova, de la ora 21.30 şi este transmisă în direct de Pro TV.
 
Din lotul tricolor face parte şi tânărul mijlocaş al campioanei României Alexandru Cicâldău, care a debutat pentru Naţionala mare în precedentul amical al României, câştigat, sâmbătă, 24 martie, în deplasare cu Israel, scor 2-1 (Stanciu 64, Țucudean 83 / Hamed 60). Federaţia Româmă de Fotbal a anunţat că, la meciul cu Suedia, jucătorii echipei naționale vor purta banderole negre în memoria fostului internațional Nicolae Tilihoi, dispărut dintre noi, iar înaintea începerii partidei va fi păstrat un moment de reculegere.
 
Tot marţi, selecţionata Under-19 a României va juca, de la ora 19.00, la Ploieşti, cu Ucraina, în ultima partidă de la Turneul de Elită. Pentru a se califica la turneul final al Campionatului European din Finlanda, din acest an (16 - 29 iulie), tricolorii mici au nevoie de un punct. Din lotul României fac parte şi cinci jucători de la FC Viitorul: Robert Neciu (fundaş), Tudor Băluţă (mijlocaş), Radu Boboc, Alexandu Măţan (mijlocaş) şi Denis Drăguş (atacant).
 
Sursa foto: Facebook (Alex Cicâldău)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii