Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, întrecută în clasament de Astra Giurgiu, cu care joacă vineri, la Ovidiu Alexandru Cicâldău - „Încă sperăm la locul trei“

ro

02 May, 2018 00:00 2170 Marime text
Campioana României, FC Viitorul, a coborât un loc, de pe patru pe cinci, în clasamentul turneului play-off al Ligii 1, în urma victoriei Astrei Giurgiu de pe teren propriu cu Poli Iaşi, scor 3-0. Echipa giurgiuveană a urcat pe patru, între ea şi FC Viitorul fiind distanţă de un punct.
Cele două formaţii pot face însă din nou schimb de locuri la finele acestei săptămâni, întrucât se întâlnesc la Ovidiu în etapa a opta a turneului play-off. Partida începe la ora 20.45.
 
„Am mai învins Astra în ultimul timp, însă niciun meci nu seamănă cu altul, astfel că vom trata partida cu toată seriozitatea. O victorie ne-ar ajuta foarte mult şi aşteptăm fanii să ne susţină în număr mare. Altceva e când joci cu stadionul aproape plin. În cele trei meciuri de până la final, avem două acasă foarte importante, pe care trebuie să le câştigăm. Încă sperăm la locul trei, chiar dacă nu mai depindem numai de noi. Vom face tot ce putem şi vom încerca să obţinem punctaj maxim în cele trei partide rămase“, a declarat tânărul mijlocaş Alexandru Cicâldău, care, în etapa trecută, la acel 3-3 de pe terenul CSU Craiova, a înscris primul său gol în Liga 1.
 

O carte de vizită cu care se poate mândri

 
„La nici 21 de ani, vârstă pe care o va împlini pe 8 iulie, Cicâldău are deja o carte de vizită cu care se poate mândri. După ce a devenit campion cu FC Viitorul în sezonul trecut, jucătorul născut la Medgidia traversează în acest campionat cea mai bună perioadă din carieră. A evoluat până în prezent în 31 dintre cele 33 de jocuri din Liga 1 din acest sezon, în care a fost mereu printre cei mai buni jucători ai Viitorului şi, în plus, a reuşit patru pase decisive şi un gol, acesta din urmă chiar în meciul de la Craiova, încheiat la egalitate, scor 3-3. Nu în ultimul rând, tânărul mijlocaş al Viitorului a fost convocat în acest an şi la prima reprezentativă a României, pentru care a şi debutat în succesul din deplasare cu Israel, scor 1-0“, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.
 

A prins încredere în el

 
„Meciul de la Craiova a fost foarte frumos, cu multe goluri. Mă bucur că am marcat, dar important e ca echipa să iasă bine la finalul partidei. Eu încerc să-mi fac datoria şi sunt sigur că voi mai înscrie. E cel mai bun an al meu de până acum. De la echipa a doua am venit la prima formaţie şi am jucat majoritatea meciurilor, ceea ce m-a ajutat foarte mult. Am prins încredere în mine, iar apoi a venit şi convocarea la echipa naţională. Nu-mi rămâne decât să continui pe acelaşi drum şi cu siguranţă va fi bine“, a declarat Alexandru Cicâldău.
 
Celelalte două meciuri din etapa a opta sunt CFR Cluj - U Craiova (sâmbătă, 5 mai) şi Poli Iaşi - FCSB (luni, 7 mai), ambele începând la ora 20.45. Clasamentul arată astfel: 1. FCSB - 43p, 2. CFR Cluj - 41p, 3. CSU Craiova - 35p, 4. Astra Giurgiu - 32p, 5. FC Viitorul - 31p, 6. Poli Iaşi - 21p.
 
Sursa foto: FC Viitorul 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii