Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evoluţii de top. Tânărul mijlocaş de la FC Viitorul, la echipa naţională Alexandru Cicâldău - „Am avut un sezon senzaţional”

ro

24 May, 2018 00:00 4152 Marime text
Tânărul mijlocaş Alexandru Cicâldău a reușit un sezon excelent pentru FC Viitorul, fosta campioană a României. A avut evoluţii solide, evoluând în 34 dintre cele 36 de partide din sezonul trecut al Ligii 1, a și reușit să înscrie în premieră în primul eşalon (în meciul de la Craiova, încheiat la egalitate, 3-3), iar evoluțiile sale i-au adus și prima convocare la echipa națională de seniori. După ce a debutat într-un meci amical cu Israel,
Cicâldău a fost convocat și pentru partidele de verificare cu Chile, din 31 mai, și Finlanda, din 5 iunie.

„A fost un sezon reuşit, atât cu echipa, cât şi pe plan individual. Echipa a început mai greu campionatul, aceasta şi din pricina meciurilor susţinute în cupele europene, dar a fost bine că am revenit şi ne-am calificat în play-off. Suntem fericiţi pentru aceasta. Avem un joc frumos, care ne-a ajutat să ajungem sus în clasament. Acum doi ani, eram la Liga a 3-a şi mai jucam din când în când la prima echipă. Acum am jucat meci de meci la Liga 1. Sezonul recent încheiat a fost unul senzaţional pentru mine, fiind convocat şi la echipa naţională. Sper să o ţin tot aşa. Mă bucur şi că am marcat primul meu gol în Liga 1. Avusesem partide bune şi aşteptam să şi marchez. Sunt mândru că am fost convocat din nou la echipa naţională. Sper să nu dezamăgesc. Sunt sigur că vom face o figură frumoasă şi în Europa League“, a declarat Alex Cicâldău.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii