Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Fotbalistul Alexandru Cicâldău, de la Universitatea Craiova, s-a alăturat campaniei caritabile derulate de Parohia Topraisar (galerie foto)

ro

28 Apr, 2020 00:00 4468 Marime text
Printre cei care s-au alăturat și au sprijinit campanile de milostenie derulată, cu ajutorul voluntarilor, de Parohia Topraisar în aceste vremuri grele (din pricina pandemiei de coronavirus), s-a aflat și fotbalistul Alexandru Cicâldău (22 de ani), de la Universitatea Craiova, internațional al României.

Acesta s-a născut la Satu Nou, în județul Constanța, și a fost lansat în fotbalul mare de FC Viitorul Constanța, unde a fost promovat din Academia Hagi. La echipa din Bănie a fost transferat în anul 2018. Alex, care joacă mijlocaș, este una dintre piesele de bază ale U Craiova, golgeter al echipei în acest sezon, cu zece reușite, cotă care-l plasează actualmente pe poziția secundă în ierarhia golgeterilor Ligii 1, la egalitate cu Valentin Gheorghe, de la Astra Giurgiu.
Într-o postare pe pagina proprie de Facebook, la începutul acestei luni, Parohia Topraisar, din județul Constanța, a anunțat că Alex s-a alăturat și el demersului de a-i ajuta pe cei în nevoie.

„Azi (n.r. postare pe 1 aprilie), am continuat frumoasa noastră acțiune de milostenie și am împărțit peste 120 de pechete cu mâncare caldă în satele comunei Topraisar, Movilița și Potârnichea. Am mers la 22 de persoane izolate la domiciliu și pentru aceasta mulțumim Primăriei Topraisar, că ne-a pus la dispoziție lista cu aceste persoane. Iar apoi am mers la familiile numeroase, cu mulți copilași, și la cei bătrâni, pe care îi știam și care aveau mare nevoie! Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au ajutat în această campanie și de asemenea în viitoarele campanii de caritate. Sunt multe persoane care au fost și sunt lângă noi, știuți de Dumnezeu și noi, dar vreau să menționez în mod aparte, pentru că este o onoare pentru noi, ca un om ca și Alexandru Cicâldău, component al echipei naționale de fotbal, fost component al echipei naționale de tineret, care a făcut senzație la Campionatul European de tineret de astă vară și actualmente jucător al Universității Craiova, s-a alăturat acestei minunate campanii.
Pachetele împărțite au conținut o porție caldă de fasole, șnițel de soia, mai multe pâini și câte o sticluță de mir!
Mulțumim tuturor și să ne ajute Bunul Dumnezeu pe mai departe să rămînem cu toții sănătoși!“, a fost mesajul Parohiei Topraisar.

Sursa foto: 1 (cu rol ilustrativ) - ZIUA de Constanța; galerie - Facebook (Parohia Topraisar)

Citește și:

Campania „Campionii strâng rândurile“ Cine a câștigat la licitație costumul de gimnastică al Simonei Amânar și medalia Elizei Samara

#ConstantaEsteBine Un costum de gimnastică al Simonei Amânar și o medalie a Elizei Samara, licitate în campania „Campionii strâng rândurile“

#ConstantaEsteBine Handbalistul Ionuț Iancu, de la HC Dobrogea Sud Constanța, a interpretat la vioară „Ave Maria“ (video)

#ConstantaEsteBine Tricoul lui George Buricea, cel mai scump al unui handbalist român vândut la licitația pentru sprijinirea Sucevei în lupta cu COVID-19 (galerie foto)

Coronavirus. Campanie de strângere de fonduri lansată de Atena Sport Club Constanța „Arată că îți pasă și oferă o medalie!“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii